Syskonmatcha barnen till nyår - 5 fina stilar!

I SAMARBETE MED POLARN O. PYRET

Tomtebloss, glitter och förväntningar. Nyårsafton är en högtid som innebär kalas för såväl stora som små. Vill ni i också höja feststämningen ett snäpp genom att syskonmatcha barnens kläder till erat firande? Spana in 5 fina stilar att syskonmatcha barnen med till nyår här!

Förväntningarna är höga och spänningen stiger. Har du som många andra föräldrar inte riktigt haft tid att fokusera på nyårsafton på grund av allt julfix? Lugn, det allra mesta går att lösa i sista minuten. Till exempel höjer ni feststämningen flera snäpp genom att syskonmatcha barnens kläder. Hos Polarn O. Pyrets hittar du mjuka, sköna plagg anpassade för lek och bus, utan att tumma på stilen. Inspireras av 5 fina outfits här!

Syskonmatcha barnen – 3 tips!

  1. Har barnen helt olika stil och smak, eller skilda behov av plagg för maximal komfort? Självklart kan du välja olika typer av plagg men ändå få till en fin syskonmatchning. Fokusera i så fall på en “röd tråd” i barnens kläder, som en gemensam huvudsaklig färg eller detalj som knyter ihop stilen.
  2. Låt inte jakten på den perfekta syskonmatchningen gå överstyr. Kom ihåg att barn är barn, och deras främsta uppgift på nyårsafton är att ha roligt – inte att vara tjusiga. Välj kläder som är både fina och bekväma och går att leka i hela kvällen lång.
  3. Vill du matcha barnen med exakt samma kläder? Hos Polarn O. Pyret är det inga problem att hitta på pricken likadana kläder till dina små älsklingar. Flera plagg finns från storlek 74 upp till storlek 116. Ibland behöver det inte vara svårare än så!

Syskonmatcha barnen till nyår – inspireras av 5 olika stilar!

Ljust och tidlöst

Ljusgrått är färgen som håller alla årstider igenom, speciellt de matchas med olika färger. Här matchas dovt ljusgrå plagg med röda detaljer och skjorta för perfekt vinterfeststämning.

1.

1. Klänning med hjärtbroderad fåll. 2. 2-pack hårspännen. 3. Hängselbyxor med träknappar.
4. Festfin body. 5. Strumpbyxor med hjärtan. 

Syskonmatcha med en nyckelfärg

Plaggen behöver inte vara exakt likadana för att matcha. Med hjälp av en återkommande nyckelfärg, i det här fallet röd, får du till en subtil – och så fin – matchning syskonen emellan.

2

1.  2-pack hårspännen. 2. Rödrutig klänning. 3. Vit skjorta med broderat rävansikte. 4. Svarta jeans. 5. Röd fluga. 6. Vita strumpbyxor. 7. Strumpbyxor med hjärtan

Rött för liten och lite större

Med triss i röda klänningar kan minstingen som bär storlek 50 matcha storasyskonet som bär storlek 116 eller ända upp till 152. Toppa outfiten med röda rosetter och tuffa strumpbyxor.

5

1. Röd velourklänning. 2.  2-pack hårspännen. 3. Festfin röd spetsklänning för baby.
4. Strumpbyxor med glittrande prickar. 5. Festfin spetsklänning

Mönsterfest!

Gillar du plagg som andas glädje och pepp? Gå loss på kläder med roliga mönster och motiv. Jultröjan håller även över nyår!

4

1. Jultröja. 2. Strumpbyxor med glittrande prickar. 3. Långärmad velourklänning. 4. Festfin slips. 5. Svarta chinos.  

Stilrent och klassiskt

Vill du komma åt den mer klassiska nyårsstilen? Satsa på stilrena plagg som klänning i enkelt snitt, och skjorta kombinerat med bekväma byxor. Toppa feststilen med en rolig accessoar, som en fluga eller ett fint diadem.

1

1. Mörkblå velourklänning. 2. Svart fluga. 3. Vit skjorta med broderat rävansikte. 4. Mörkblå leggings i krossad sammet. 5. Hängslen med detaljer i fuskläder. 6. Strumpbyxor med glittrande prickar. 7. Diadem med tylldekoration.