Spotify Kids - alla föräldrars räddning

I ANNONSSAMARBETE MED SPOTIFY KIDS

Babblarnas vaggvisa, Baby Shark eller Dance Monkey? Vilken låt är din mest spelade på Spotify 2020? Här är årets mest spelade låtar på Spotify Kids, och lösningen för hur du tar kontrollen över dina egna spellistor. 

Ligger Babblarnas vaggvisa i toppen av dina mest spelade låtar 2020? Du är inte ensam. Det är en av de mest spelade låtarna under året som har gått. Nu finns ett sätt att kontrollera så att barnens lyssning inte påverkar vilka musikrekommendationer du får eller vilka artister som hamnar högst upp i din årliga sammanfattning. Lösningen stavas Spotify Kids! 

Alla föräldrars räddning

Spotify Kids är en helt egen app som är speciellt framtagen för barn. Nu kan ni upptäcka en hel värld av barnmusik, vaggvisor och sagor tillsammans. Det finns perfekta spellistor för såväl barndiscot som nattningen. Allt innehåll i Spotify Kids är handplockat av redaktörer och det finns massor av populära barnsagor med kända karaktärer som Pippi och Bamse. Nu kan du ta kontroll över dina egna spellistor och barnen kan lyssna på sina favoriter i appen Spotify Kids. Här kan du läsa mer om Spotify Kids där barnet får en egen profil som inte påverkar dina musikrekommendationer. 

Det lyssnade våra barn mest på 2020

Babblarna – Babblarnas vaggvisa
Sov Gott – Trollmors vaggsång
Linda Olsson – Uti älven (från Frost)
Anna & Barnkören – Blinka lilla stjärna där
Miss Li – Lev nu dö sen
Dolly Style – Habibi
Anis Don Demina – Vem e som oss
Samir & Viktor – Shuffla
Dotter – Bulletproof
AURORA, Annika Herlitz – In i en ny värld (från Frost)

“En hel värld av musik och sagor att upptäcka”

Influencern och tvåbarnsmamman @JessicaLagergren skriver om “sina” mest rekommenderade låtar på Spotify, eller ja, alla är kanske inte riktigt hennes utan några av dem tycks tillhöra småfolket i familjen.
“Godnattsangen är min mest spelade låt på Spotify 2020. Vilken är din? På andra plats ligger Uti älven från Frost, haha! Nu har Spotify kommit med en lösning på hur man kan få ha sina musikrekommendationer lite mer ifred.
Appen Spotify Kids är helt fantastisk! Med den kan Elsa lyssna på sina favoritlåtar om och om igen (och jag mina på mitt konto). Innehållet i Spotify Kids är handplockat av redaktörer och det finns en hel värld av musik & sagor att upptäcka!”, skriver Jessica på sin Instagram.

Om Spotify Kids

I den roliga och enkla appen Spotify Kids får familjemedlemmar möjlighet till ett eget konto så att de små lyssnarna kan spela favoritlåtarna om och om igen. Med Spotify Kids kan du behålla dina favoriter på ditt konto och barnen har ett helt eget innehåll. Spotify Kids är tillgängligt för Premium Family-användare och för 169kr/månad ger Premium Family tillgång till 6 egna konton för boenden under samma tak.