Sportlov med pyssel eller skidor? Eller båda?

Oavsett om vi är lediga eller inte brukar sportlovet innebära kul aktiviteter med familj och kompisar. Och visst, uteaktiviteter i all ära, men ibland är det skönt att vara inne och pyssla. Så ta lite tid tillsammans och baka, måla, gör smycken eller något annat skoj.

PS. Under sportlovet har vi kul aktiviteter i alla Panduros butiker. Välkomna!

TILL PANDURO ››Pyssla hos Panduro

Under sportlovet har alla våra butiker kul aktiviteter för kidsen. Kom in och låt dem dekorera en egen mask med färg, glitter och en massa härligt material. Bäst av allt – kladdet tar vi hand om!

Här hittar du tider för aktiviteter i just din butik >>

 

 

BLÄDDRA I MAGASINET HÄR ››Senaste magasinet

Du har väl inte missat Panduros senaste magasin med massor av nyheter, inrednings-DIY, pyssel för stora och små och mycket mer!

Se de senaste trenderna inom heminredning och hur du fixar stilen själv. Få inspiration till att göra fint i pyssel- eller arbetshörnan och ta del av erbjudanden på några av våra populära produkter.

Bläddra i magasinet här >>

Panduro Dough ››

Mysig att forma och leka med

Forma, knåda, rulla och göra figurer – lera är något av det bästa som finns när det gäller barnpyssel! Panduro Dough är en härlig och mjuk lera speciellt avsedd för barn. Leran finns i många glada färger och med alla roliga verktyg som finns att köpa till är detta ett pyssel som kan sysselsätta barnen i timmar!

Just nu får du ett fullspäckat kit med lera och andra kuligheter till extra bra pris – Panduro Dough Snack Bar >>

Frozen

Pyssla med Disney

Låt barnen pyssla i bästa Disney-stil med favoriterna Anna och Elsa från Frost. Satserna innehåller allt som behövs för att göra supersöta askar och fina prinsesskronor. Tips! Köp satserna och duka upp en pysselbuffé på barnkalaset eller bjud hem barnens kompisar till en mysig pysseldag.
Se mer >>

p116_new_videos

Måla på kidsen!

Vilken unge vill inte vara en cool tiger för en dag? Eller kanske en fjäril eller blomsterprinsessa? I Panduros DIY-filmer visar vi i enkla steg hur du kan göra superfina ansiktsmålningar. Vi lär dig knepen och visar vilket material du behöver för att lyckas.

Face paint flowers >>
Face paint butterfly pattern >>
Face paint a tiger >>

Godaste popcornen!

pop

Saknar du också popcornen man gjorde i en kastrull på spisen? Med Panduros silikonskål kan du poppa popmajs i mikron och få grymt goda popcorn, smidigt och utan kladd. Du väljer själv om du vill tillsätta smör eller inte.

Just nu – extra bra pris! >>