Specialerbjudande på fängslande läsning för ditt barn (+ tävling!)

Tävla om böcker från Twinsy

Visste du att de första böckerna vi läser kan bli avgörande för läslusten och kunskapsinlärningen under resten av livet? Nu kan du tävla om ett års gratis abonnemang på bokklubben Twinsy OCH böcker till en hel skolklass!

Specialerbjudande

Det finns måååånga böcker att välja mellan. Biblioteket och bokhandeln svämmar över av böcker. Men ibland kan det vara svårt att välja – och hitta böcker du tycker om. Twinsy är bokklubben för barn i lågstadiet som vill läsa bra, roliga och spännande böcker om vänskap, bus, mysterier och mycket, mycket mer!

I Twinsy är det böckerna som är allra viktigast. Vi skickar varken ut smink eller tonårsböcker – vi tycker att barn ska få vara barn! Ditt barn får lära känna huvudpersoner som är fina förebilder. Böckerna i Twinsy gör intryck, blir ihågkomna och läses om och om igen.

Hur funkar det?

Du styr till 100 % över medlemskapet i Twinsy. Läs bara vad Cecilie, mamma till en Twinsymedlem, skriver om klubben:

“Massor av läsglädje!

Detta är en enkel, användarvänlig och bra bokklubb. Jag kan själv välja hur ofta bokpaketen ska komma, detta kan jag också justera under medlemskapet. Det är enkelt att ta bort böcker man inte vill ha
i paketen, och att bokpaketen har fasta priser så man slipper obehagliga överraskningar. Mitt barn är 7 år och vi har förälskat oss i Clementina, och Isa+Bea, och ser fram emot varje nytt bokpaket!”

Twinsy gör läsningen rolig

Twinsy-appen

Twinsy-appen är ett tryggt, lärorikt och kul ställe att vara på för ditt barn. Den är också en mötesplats för läsglada barn – ett socialt nätverk med trygga ramar. Det betyder att barnen kan skriva sina egna meddelanden och läsa vad andra medlemmar har skrivit.

Läshjälparen kombinerar ljudbok och e-bok så att ditt barn kan lyssna på ljudboken, följa uppläsningen i e-boken och samtidigt läsa själv.

Pris?

Du är speciellt utvald att få ett erbjudande från Loppi, och betalar därför inget för första paketet, inte ens porto! Därefter kostar paketen normalt 159 kr plus 49 kr i porto.

Låt inte ditt barn missa dessa bokpaketen, låt barnet bli en superläsare med Twinsy! Använd denna länken och gå med för att göra läsningen kul!

Tävla om böcker till din skola

Tävla om ett års gratis abonnemang och böcker till en hel skolklass!

Nu har du möjlighet att tävla om ett helt års gratis abonnemang hos Twinsy, och samtidigt ha möjlighet att vinna böckerna om Isa & Bea till alla barn i den skolklass du tycker förtjänar det. Motivera vilken skolklass du tycker förtjänar att vinna böckerna på Twinsys Facebooksida så är du med och tävlar – både för dig och skolklassen! Tävlingen pågår till och med den 23 augusti 2016.

Ta mig direkt till tävlingen på Twinsys Facebooksida!

I SAMARBETE MED TWINSY.