Sommarlovets bästa life hack

I annonssamarbete med SF Kids

Sommarlovet är här och många familjer ska ut och resa. Kanske ska du och barnen åka bil, buss eller tåg till landstället eller en annan härlig sommardestination? Kanske flyger ni utomlands? Med  SF Kids kan du göra resandet smidigare än någonsin. Här hittar du den bästa underhållningen med offline-funktion som gör att du kan se den även på resande fot. Det finns något för alla i familjen, stora som små.

Få 2 månader fritt med SF Kids

Just nu kan du kan du som registrerar dig som ny kund på SF kids få 2 månader fritt, klicka HÄR för att komma till registrering. Erbjudandet gäller tom 31 augusti 2019.

5 tips för en lyckad resa med barnen

1. Ladda ner SF Kids
Ni kan se de klassiska barnfilmerna som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, men ni får även följa med på äventyr med Greta Gris och Brandman Sam. Du kan ladda ner favoriterna när ni är uppkopplade och se de även när surfplattan eller telefonen är i offline-läge.
2. Packa en härlig matsäck
Packa med dig barnens favoriter så att ni kan ha en picknick längs vägen. Gör i ordning goda smörgåsar, kakor och dryck. Gör resan till en del av semestern och koppla av redan från start.
3. Ta många pauser
Åker ni bil? Planera stopp längs vägen och sträck på benen och ta frisk luft.
4. Lek lekar!
När ni tittat klart på era favoritserier och filmer kan ni leka roliga lekar. Räkna djur ni ser utanför fönstret om ni åker buss, tåg eller bil. Flyger ni kan ni leka ordlekar, säg till exempel alla djur ni kommer på, på bokstaven S.
5. Ta med filtar och kuddar
Filmstunden blir mysigare om ni har med er varsin kudde och en filt. Gör stunden med paddan/mobilen/datorn till en avkopplande och rofylld stund.

Vad är SF Kids?

SF Kids är en enkel och lekfull playtjänst för barn där du kan streama barnfilmer, barnserier och barnböcker. Här hittar du allt från Greta Gris till Astrid Lindgrens populära karaktärer. Hos SF Kids är alla välkomna, men barnen är hedersgäster.

Ställ in en timer
Det finns en timerfunktion som du kan ställa in hur länge ditt barn får titta. Den funktionen är perfekt även när ni inte ska resa. Kanske vill du bestämma att ditt barn får kolla en stund innan skolan eller förskolan, då är det perfekt att sätta en tidsbegränsning.
Skaffa SF Kids här >>

Så gör du

Skapa först ett konto hos SF Kids och ladda sen enkelt ner appen SF Kids i appstore eller google play.
googleplay

Topplista SF Kids:

  1. Brandman Sam
  2. Greta Gris
  3. Pippi Långstrump
  4. Babblarna
  5. Lotta på Bråkmakargatan
  6. Emil i Lönneberga
  7. Lisa
  8. Robin Hood
  9. Karsten och Petra
  10. Move It with SF Kids