Sommarens mest efterlängtade nyhet - här är plaggen som skyddar mot insektsbett! 

I annonssamarbete med Reima

Sol, bad och lediga dagar med familjen. Allt det där som vi älskar med sommaren. Sen finns det där som vi gärna skulle vara utan. Nya kollektionen Anti-Bite håller myggor, småkryp och fästingar borta.

Kliande myggbett, irriterande getingar och blodsugande fästingar. Sådant som vi helt enkelt får lära oss att leva med. Eller …? Reima har utvecklat ”Anti-Bite”- en revolutionerande barnkollektion som håller insekterna borta. Anti-Bite-tekniken fungerar även mot huvudlöss och älgflugor. Kollektionen består av sommarjackor, byxor, shorts och strumpor. En lättnad för barnen som kan leka fritt i skog och högt gräs samt för oss föräldrar som slipper oroa oss.

Tips! Till Reimas butik på Mall of Scandinavia kan du ringa in din beställning på 073-5006202 och även få kläderna hemskickade.

Anti-Bite plaggen skyddar både mot insekter och mot sol. Du hittar hela kollektionen här!

Hur funkar Anti-Bite?

Anti-Bite finishen på kläderna innehåller ett syntetiskt ämne som myggor, kryp och fästingar inte gillar. Ämnet är helt giftfritt, miljövänligt och hudvänligt.

UV-plagg av PET-flaskor!

Det är inte bara insekter som vi vill skydda barnen från i sommar. Även solens starka strålar bör undvikas av våra minstingar. UV-plaggen från Reima är en kollektion färgglada sommarkläder som skyddar maximalt och får vem som helst på gott humör. En nyhet för i år är utvalda UV-plagg tillverkade av återvunna PET-flaskor. Att plaggen är helt giftfria och tillverkade med minimal miljöpåverkan kan man alltid vara säker på när de kommer från Reima. Se hela kollektionen här!
UV-plagg tillverkade av återvunna PET-flaskor, kan det bli bättre!? Finns i olika färger och modeller. Här kan du beställa dem!

5 riktigt bra saker om Reima!

– Alla Reimas plagg är giftfria.
– Reima samarbetar bara med socialt och miljömässigt ansvarsfulla företag.
– Plaggen är tillverkade för att hålla länge och användas av flera barn.
– Reima har kläder från nyfödd upp till 12 år.
– Reimas ytterplagg är smutsavvisande vilket gör att de inte behöver tvättas lika ofta = bra för miljön.

Läs mer om Reimas miljöarbetet här!