Skippa barnvaktsletandet - låt bion komma hem till dig!

I annonssamarbete med SF Anytime

Hämtningar, lämningar och evighetslånga nattningar. I en stressig småbarnsvardag kan det vara svårt att få till biokvällar för bara dig och din partner. I samarbete med SF Anytime får du lösningen på uteblivna biobesök och tillfälle att ha en mysig stund tillsammans med din partner.

När var du och din partner på bio senast? Att rodda med barnvakt för att ta sig ut och ha egentid i biomörkret är något som kanske inte prioriteras under småbarnsåren. Det är betydligt enklare att få till en myskväll hemma och streama film och serier direkt från soffan. Med SF Anytime kan ni se de nyaste filmerna först. Vad sägs om den spännande actionkomedin Kingsman: The Golden Cirle eller kanske den romantiska dramakomedin The Big Sick? Mys ner er i soffan och njut av en filmkväll tillsammans.

Förläng kvällen

Det är lätt hänt att man går och lägger sig direkt efter en filmkväll. Här kommer tips på frågor som ni kan ställa till varandra när filmen är slut för att förlänga er tid tillsammans.

1. Om du fick ändra slutet, hur skulle filmen sluta då?

2. Hur skulle en uppföljare till filmen kunna se ut?
3. Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv?

4. Vilken film tröttnar du aldrig på?

5. Om du fick vara valfri karaktär från filmen för en dag, vem skulle det vara då?

Vad är SF Anytime?


SF Anytime är en tjänst för dig som vill hyra och se på film online, snabbt och smidigt. SF Anytime har de nyaste filmerna först. Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid, du betalar endast för det du tittar på. Det är bara att logga in, välja film och betala så börjar filmen spela direkt i din dator eller TV.

Topplista SF Anytime

1. Kingsman: The Golden Circle

2. The Big Sick
3. Deep
4. The Lego Ninjago Movie
5. People You May Know 
6. The Snowman
7. The House 

8. Stonewall
9. Home Again
10. The Nile Hilton Incident
11. Bladerunner 2049
12. Vilken jävla cirkus  
13. Winnerbäck – ett slags liv