Säker, flexibel och terränggående – och andra viktiga komponenter när föräldrar väljer barnvagn

I annonssamarbete med Cybex


Dags att köpa barnvagn? Då finns det en del att börja fundera över. Vi listar några av de viktigaste funktionerna blivande föräldrar efterfrågar.

Det är ett stort beslut att välja barnvagn. Så här tänker andra föräldrar i samma situation:

Säker
En barnvagn ska först och främst vara säker. Det nyfödda barnet ska i liggdelen ha den komfort och stötdämpning en liten babykropp behöver. Senare, när barnet sitter själv och är mer rörlig kommer säkerheten mer handla om vagnens stabilitet.

Smidig
De flesta vill ha en vagn som är smidig och med det menas att enkelt ta sig fram, få plats i trånga hissar och ta sig genom dörröppningar. Den ska också var lätt att fälla ihop och inte ta upp för mycket plats i bagageutrymmet.

Nya outdoor barnvagnen Talos S från Cybex är en efterlängtad nyhet med massor av smarta lösningar för småbarnsföräldrar, läs mer här!

Stilsäker
Design och utseendet är inte allt men en viktig komponent för dagens medvetna föräldrageneration. Barnvagnen blir som en accessoar som ni har med dig i många år framöver. Cybex senaste barnvagn Talos S kommer i två stilrena modeller som passar lika bra till den citychicka storstadsmamman som medvetna mammor på landsbygden.

Se när influencern Lovisa Wallin (@lojsanwallin) testar sin nya vagn från Cybex:

Flexibel
Många och långa promenader väntar. Då gäller det att barnvagnen är flexibel och anpassningsbar. Det kan vara en så enkel sak som att föräldrarna är olika långa. Handtagets höjd behöver därför kunna justeras. Det ska vara okomplicerat att byta från liggdel till sittdel och även justera ryggstödet när barnet ska vila. Att underlätta för föräldrar i vardagen var en av drivkrafterna bakom konstruktionen av vagnen Talos S. Den kan snabbt och smidigt göras om från liggvagn till sittvagn och med bara en hand kan föräldern reglera ryggstödet och likaså fälla upp och ner vagnen för transport i bilen.

Terränggående
Dagens föräldrar vill inte exkludera delar av livet – bara för att de har barn! Man vill fortsätta sin aktiva livsstil och fritid tillsammans med barnen. Talos S från Cybex är tillverkad för att mjukt och smidigt kunna ta sig fram på ojämna ytor som skogsvägar och sandstränder. Den särskilt utvecklade stötdämpningen gör resan mjuk och behaglig för din bebis oavsett underlag.

Om nya Talos S från Cybex
CYBEX nya robusta TALOS-barnvagnar är två nya terrängvagnar med maximal komfort. Även i en tuff terräng med ojämnt underlag sitter barnet säkert, mjukt och bekvämt. Den kan användas från nyfödd upp till fyra år och har extra mjukt säte med förstärkta sidor. En annan praktisk egenskap är att den kan fällas ihop med bara en hand vilket gör att du som förälder alltid har en hand ledig för barnet.

Läs mer här >>