Så syskonmatchar du till kalaset

I samarbete med Polarn O. Pyret

Glöggmys, julfester och kalas. Nu är Polarn O. Pyrets nya kollektion här med festfina plagg som är mjuka, sköna och anpassade till lek och bus. Syskonmatcha till nästa kalas, här är bästa tipsen.

Dags för julavslutningar och glöggmingel. Barnens favorithögtid är snart här. Mixa och matcha barnens kalasoutfits ur Polarn O. Pyrets senaste kollektion som är full av härliga festplagg. Och med samma kvalitet som alltid. Kläderna är mjuka och passar lika bra till vardags som till fest.

ROLIGTIROSA1. Hoodie i velour med dekorativ volangkant. 2. Diadem med tylldekoration. 3. Byxor i velour med guldfärgat band. 4. Kaninformad axelremsväska. 5. Tyllklänning med kort volangärm. 6. Finstickad bolero med rosett.

Tips! Du behöver inte matcha med exakt likadana kläder till barnen, tänk ton i ton.BUSIBLATT

 

1. Leggings i krossad sammet2. Skjorta med litet rävansikte broderat på. 3. Stickad kofta med sjalkrage. 4. Hängslen med detaljer i fuskläder. 5. Tvåfärgad tröja med björnapplikation fram och bak. 6. Mjuka strumpor i ull. 7. Liten kanin i Polarn O. Pyret-randen. 8. Byxa i velour med guldfärgat band.
polarn_kalasVisste du att? Du kan matcha med exakt likadana kläder till dina barn? Polarn O. Pyret har flera plagg som finns från storlek 74 upp till storlek 116.
FESTFIN_NY


1. Klänning i ekologisk bomull. 2. Enfärgade mjuka strumpbyxor. 

3. Klänning med volanger och stor rosett bak. 4. Diadem med tylldekoration. 5. Strumpbyxa med glittrande prickar.

partycool_kollage1. Hoodie i velour med dekorativ volangkant. 2. Mjuk velourbyxa med guldfärgad kant. 3. Långärmad skjorta med liten räv broderad på. 4. Stickad tröja med prickar. 5. Fluga med reglerbar halsvidd.