Så sparar du pengar – utan att spara!

I samarbete med Anyfin

Spara pengar utan att spara? Ja, det går. 26% av alla svenskar handlar på avbetalning och betalar ofta onödigt höga räntor. Tvåbarnsmamman och influencern Jessica Lagergren är en av dem. 
– Jag har blundat för hur mycket den där klänningen egentligen kostar när jag har betalat av den. Oftast betalar jag lägsta möjliga summa varje månad vilket inte är så smart i det långa loppet, säger hon. 

Bättre koll på dina krediter kan göra att du sparar tusentals kronor varje år. Många betalar alldeles för höga räntor och avgifter. Har du koll på dina krediter? Ett tips är att ta reda på vad dina befintliga krediter såsom avbetalningar och kreditkort kostar dig varje månad. Enligt en undersökning som Anyfin genomförde anger var femte svensk med krediter att de har ganska dålig koll eller ingen koll alls på vad de har för ränta och villkor på sina krediter. Och så kan vi ju inte ha det.

Få 200kr i rabatt på första fakturan med koden loppi200 ››

Sänkte kostnaderna med 57%

Att köpa saker på avbetalning är vanligt men det kan bli dyrt. Jessica Lagergren handlade på avbetalning och förstod senare hur mycket hon fick betala helt i onödan på räntan och månadsavgiften. När hon testade tjänsten Anyfin sänktes hennes räntekostnader med 57%.
– Jag har fått bättre insyn i mina krediter och förstår äntligen vad jag betalar för. Jag har blundat länge för slutsumman på den där klänningen men har nu bestämt mig för att få ordning på min privatekonomi. Anyfin hjälper mig att få koll på läget. Det är smidigt, tryggt och de har kundservice i världsklass.

Jessicas 3 bästa spartips

Många bäckar små
Vad kan du spara in pengar på? En kaffe på stan mindre i veckan kan göra att du sparar några hundralappar i månaden. Klyschigt nog stämmer uttrycket “många bäckar små” så bra in i mångas vardag. Fundera på vad du har för onödiga utgifter och sätt de pengarna på ett sparkonto.

Planera för framtiden
Man hoppas och tror att man ska slippa oväntade och stora utgifter men plötsligt står man där med en trasig diskmaskin. Lägg undan lite pengar varje månad så att du har en buffert om något oväntat händer.

Spara tusenlappar på onödiga räntekostnader
För mig hjälpte det att flytta mina befintliga avbetalningar och krediter till Anyfin. Det är så tråkigt att betala onödiga räntekostnader och med hjälp av Anyfin sparade jag tusenlappar. Det är okej att handla på avbetalning men gör det på ett smart sätt. Genom att använda mig av Anyfin sparar jag pengar utan att egentligen spara vilket känns så bra.

Sänk höga räntor på avbetalningar och krediter

26% av alla svenskar handlar på avbetalning. Oftast för att det är så himla enkelt. Det man inte tänker på är att man ofta betalar mer än nödvändigt. Med hjälp av smarta och smidiga Anyfin så sänker du din ränta och avgifter på avbetalningar, kreditkort och privatlån upp till 200,000 kr. Anyfin ger inte ut några nya lån utan sänker bara räntan på de krediter du redan har. Tjänsten är jättelätt att använda och att testa är helt kostnadsfritt. Du hämtar din faktura från tex Klarna eller Qliro automatiskt och inom ett par minuter får du ett svar från Anyfin. Just nu får du 200 kr i rabatt på din första faktura när du använder koden loppi200.

Tips! Du kan undvika lånehajar genom att inte stirra dig blind på erbjudanden som “betalfri månad”. Ingenting är gratis och du kommer att behöva betala för den betalfria månaden någon gång.

Ta mig till Anyfin genast >>