Så inreder du till din bebis - 5 tips

I samarbete med Hemtex – Little Roomies

Mjuka sängkläder i dova pasteller, smart förvaring och en fin nattlampa. Att inreda din bebis rum är mysigt och ett härligt sätt att förbereda för bebisen ankomst. Här är 5 tips i samarbete med Hemtex – Little Roomies på hur du kan inreda bebisens rum. Och missa inte tävlingen lite längre ner.
– Så otroligt fina saker i hållbara material av hög kvalitet, säger inredningsprofilen Susan Törnqvist.

1. Gör det mysigt

En sänghimmel i bebisens rum ger en mysig och ombonad känsla. Det är dessutom en riktigt fin inredningsdetalj i rummet.

 2. Dova pasteller

Det sägs att man blir lugn av färger som till exempel grön eller blå. Inred bebisens rum med lugna och dova pasteller så att både du och bebisen kan trivas där.

3. Bädda mjukt

Bebisens hud är tunn och känslig. Välj mjuka sängkläder till din baby i ekologisk bomull i härliga färger och mönster. Addera en gosig babyfilt och gör din bebis sovplats till den mysigaste platsen i rummet.
– Så otroligt fina saker i hållbara material av hög kvalitet. Precis så vi vill ha det till våra små, säger inredningsprofilen Susan Törnqvist.

Se bilder från hur Susan har inrett barnrummet med Little Roomies här >>4. Förvara smart

En bebis har fler saker än man kan tro och att förvara allt på ett smart sätt är en fördel. En flätad korg i form av ett ekollon blir bra som förvaring och är samtidigt en vacker inredningsdetalj.

ekollon

5. Skapa en skön plats för dig

Det dröjer ett tag innan din bebis kommer krypa runt och leka i sitt rum. Använd gärna därför en hörna till dig och din partner där ni kan amma eller flaskmata. Ställ in en fåtölj och addera kuddar i mjuka textilier som ger dig ett extra skönt stöd.

Tävlat om påslakanset och servis från Little Roomies? 

Vi har utsett 1 vinnare av ett kit med servis och påslakanset, se här om du vann. Vinnaren är kontaktad via mail.

 

Om Little Roomies

Hemtex nya varumärke Little Roomies är ett babykoncept för de allra minsta. Kollektionen är noga utvald i fantastiska mönster, dova pasteller med textilier i 100% ekologiskt odlad bomull. Du hittar Little Roomies här och i Hemtex butiker.