Så får du mer vardagslyx

I samarbete med Glossybox

Unna dig lite mer lyx i vardagen. Få hem en box full av spännande skönhetsöverraskningar varje månad. I GLOSSYBOX får du utvalda produkter som är anpassade efter dig.

GLOSSYBOX är en härlig skönhetsbox som du får hem varje månad med fem utvalda skönhetsprodukter i mindre format. Det är en blandning mellan kända och nya skönhetsmärken. Det är experter från hela världen som övervakar trender och väljer ut de produkterna som du får hem. Du får möjligheten att testa nya varumärken, hitta nya favoriter och få lyx i vardagen för bara 139 kr/månaden.

Du får experthjälp
I varje GLOSSYBOX får du med en smart guide med information om produkterna, så att du vet hur de ska användas. Du får även GLOSSY Mag som är full med trender, sminktips och intervjuer med spännande personer.

Anpassat för dig
Har du lockigt eller rakt hår? Eller kanske skadat hår? På Glossybox.se får du fylla i en skönhetsprofil så att boxens innehåll kan anpassas efter just dig och dina behov.
glossy_2

Enkelt och smidigt
När du har bestämt dig för att prenumerera bestämmer du själv om du vill betala flera boxar i taget eller om du vill ha en löpande prenumeration. Skönhet ska vara enkelt och kul! Du kan när som helst säga upp din prenumeration.

Det får du just nu: 
I majboxen, som är den klassiska GLOSSYBOX-rosa, är temat Take Off och produkterna är perfekta att packa ner när du ska ut och resa. Du får bland annat en solkräm med SPF 50 och en lyxig mask för håret. Du får fem produkter till ett värde av ca 600 kr och du betalar endast 139 kr. Vill du beställa en egen GLOSSYBOX? Klicka här.

Nytt tema varje månad
Varje månad är det ett nytt, spännande tema på boxarna. Kända profiler har fått vara med och skapat unika boxar som är i limited edition. Bland annat har Kenza Zouiten, Alexandra Bring och Therese Lindgren släppt boxar. De fina boxarna är perfekta att samla på och ha framme som en fin inredningsdetalj och smart förvaring. Unna dig extra lyx i vardagen och överraska dig själv med en spännande box varje månad.

Läs mer om GLOSSYBOX eller börja prenumerera på boxen här.