Så får du det ultimata helgmyset

I annonssamarbete med SF Kids Play och SF Anytime

Helgmys, popcorn och film. I annonssamarbete med SF Kids Play och SF Anytime får du här allt du behöver för det ultimata helgmyset med hela familjen.

Dags för helgmys! Tillhör du också en familj som först tittar på Pippi Långstrump eller Greta Gris och sen väljer en film för er vuxna när det är dags för filmkväll? Med SF Kids Play och SF Anytime kan barnen underhållas av sina favoritkaraktärer medan du till exempel lagar middag. När barnen har lagt sig kan du mysa och välja filmer från topplistan. Där finns bland annat The Snowman, Crooked House och Deep samt en massa spännande serier.

Chokladpopcorn

Gör något extra av helgmyset och lägg till choklad till era popcorn. Det kommer garanterat gå hem hos alla i familjen. Receptet kommer från Nina Hermansen.

Du behöver:
2-3 msk rapsolja
½ dl majskorn
100 g vit choklad
kakao
salt

Gör såhär:
Häll olja i en kastrull. Poppa popcornen och smält chokladen över ett vattenbad. Blanda samman popcorn och choklad. Låt de sedan torka på en servett eller handduk. Avsluta med att pudra över kakao.


Vad är SF Kids Play?

SF Kids Play är en enkel och lekfull playtjänst för barn där du kan streama barnfilmer och barnserier. Här hittar du allt från Karsten och Petra till Astrid Lindgrens populära karaktärer. Hos SF Kids Play är alla välkomna, men barnen är hedersgäster.

Smarta funktioner

Vad gillar dina barn att se på? På SF Kids Play finns allt från Alfons Åberg till Alla vi barn i Bullerbyn och Chuggington. Barnen kan lätt styra tjänsten själva och den är utformad så att barnen på ett enkelt sätt ska kunna förstå hur den funkar. Om du har mer än ett barn så kan barnen titta samtidigt i olika devicer, och du som förälder kan påverka tiden genom att använda föräldrakontrollen i tjänsten.

Med kodenLOPPISFKIDS18 får du två månader fri användning av SF Kids Play 

 

Vad är SF Anytime?

SF Anytime är en tjänst för dig som vill hyra och se på film online, snabbt och smidigt. SF Anytime har de nyaste filmerna först. Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid, du betalar endast för det du tittar på. Det är bara att logga in, välja film och betala så börjar filmen spela direkt i din dator, tv, projektor eller surfplatta.Topplista SF Kids Play

1. Peppa Pig
2. Alfons Åberg
3. Brandman Sam

4. Pippi Långstrump
5. Zou

6. Chuggington
7. Storasyster och Lillebror
8. Stora Maskiner 

9. Lisa
10. Robin Hood

Topplista SF Anytime

1. Kingsman: The Golden Circle

2. The Big Sick
3. Deep
4. The Lego Ninjago Movie

5. People You May Know 
6. Crooked House 
7. The Snowman
8. The House

9. Stonewall
10. Home Again