Så får du det ultimata helgmyset

I annonssamarbete med SF Kids Play och SF Anytime

Fredagsmys med underhållning för hela familjen. I annonssamarbete med SF Kids Play och SF Anytime får du här allt du behöver för det ultimata helgmyset med hela familjen.

Dags för helgmys! Tillhör du också en familj som har som rutin varje helg att få ihop en god fredagsmiddag, leka, städa och sen ha fredagsmys? Med SF Kids Play och SF Anytime kan hela familjen få ihop livspusslet och njuta av underhållningen till fredagskvällen.

Recept på en mysig fredagskväll

Ta fram dryck och tillugg. Sätt på SF Kids Play och roa er med korta avsnitt som barnen gillar. Kanske är det Greta Gris, Heidi eller Alfons Åberg. Dansa av er veckan framför serien ”Move It” i tjänsten och få upp lite flås. Detta vill du inte missa! När ni har svettat av er veckans utmaningar så är det dags för nedvarvning och matlagning. Ställ in timer på surfplattan eller den device som barnen tittar på, och berätta hur länge de kan titta tills maten är klar. Är det i antal avsnitt eller är det i tid du berättar  avgör du själv. Njut av er helgmiddag för nu är äntligen helgen här! Varför inte poppa lite popcorn till efterrätt och gotta sig med i soffan efteråt?  Glöm inte vatten med is eller citron för att återställa balansen i kroppen efter en tuff vecka. När barnen har lagt sig, passa på att bjuda in din käraste till en mysig och lugn stund på tu man hand. Antingen i soffan eller tillsammans i sängen under varma täcken och en film direkt i datorn. Lycka till och ha en mysig helg!

 

Med kodenLOPPISFKIDS18 får du två månader fri användning av SF Kids Play 

Vad är SF Kids Play?

SF Kids Play erbjuder filmer och serier med ett innehåll som uppmanar till lek och rörelse så väl som nedvarvning och filmkvällar för hela familjen. Det är en streamingtjänst som är lekfull och enkel för barnen själv att navigera runt i. Du som förälder kan känna dig trygg med det.  Här finns barnens favoritkaraktärer samlade på ett ställe som till exempel Greta Gris, Brandman Sam och Alfons Åberg och självklart även Astrid Lindgrens klassiska karaktärer.

Smarta funktioner

I SF Kids Play kan du ställa in timer, åldrar, skapa spellistor och ladda ned favoriter till offline-läget. Har du fler än ett barn så kan barnen titta samtidigt i olika devicer med samma inloggning.

Vill du testa SF Kids Play? Just nu ger vi 2 månader fritt med rabattkod LoppiSFKids18.

Vad är SF Anytime?

SF Anytime är en tjänst för dig som vill hyra och se på film online, snabbt och smidigt. SF Anytime har de nyaste filmerna först. Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid, du betalar endast för det du tittar på. Det är bara att logga in, välja film och betala så börjar filmen spela direkt i din dator, tv, projektor eller surfplatta.

 

Se hur Paula Uribe och döttrarna Molly och Leonore skakar loss till Move it för att fira in helgen››

Populära karaktärer & serier i SF Kids Play:

Greta Gris
Brandman Sam
Alfons Åberg
Pippi Långstrump
Move It

 

Topplistan SF Anytime:

Bad Mom’s 2
Daddy’s Home 2
Solsidan
All Inclusive
Mordet på Orientexpressen
Breathe