Så enkelt skapar du personliga julklappar

I samarbete med smartphoto.se

Ingen aning om vad du ska ge bort i julklapp? Gör som Gabriella Joss och skapa personliga gåvor till nära och kära. I samarbete med smartphoto.se får du tips på hur du enkelt skapar de bästa klapparna – som passar alla. 

Föreviga dina allra finaste minnen och ge bort riktigt personliga julklappar i år. Eller varför inte göra som Gabriella Joss och skapa ett eget julkort och skicka ut till släkt och vänner?
– Man får välja själv vad som ska stå på baksidan av korten och så finns det ju även plats till att skriva något för hand om man önskar, skriver Gabriella i bloggen. Vi har släkt runt om i Sverige och även lite i Danmark och Finland och dit ska dessa postas.
gabriella

Upp till 40% rabatt på dina personliga julklappar

Hos smartphoto.se kan du göra allt från kakburkar, gosedjur och fotoböcker till klistermärken som personliga julklappar. Nu får du dessutom upp till 40% rabatt på din beställning enligt följande stege: 20% från första kronan, 25% från 300kr och 40% från 650 kr. Uppge koden LOPPIJUL17. Frakt tillkommer. Koderna gäller t.o.m. 3/1 2018.

Gör det bästa av dina bilder

Smartphoto.se har ett brett urval av produkter så det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna. En nyhet är att du nu kan ladda upp dina foton direkt från ditt Instagram-konto i smartphotos editor.

Vet du inte vad du ska ge släktingarna i julklapp? Vi har listat våra favoriter!

 

Till morföräldrarna/farföräldrarna
Gör en fotoförstoring av barnbarnen och ge bort i jul. Det blir garanterat uppskattat! Välj till exempel att framkalla på vanligt fotopapper eller varför inte skapa canvastavla? Gabriella Joss har valt att göra en fin presentkartong till sonen Jasons farmor.
kartong_smartphoto

Till släktingen som bor långt bort
Dela med dig av de finaste minnena med barnen till släktingen som inte har möjlighet att träffa dem så ofta. Skapa en almanacka med dina bästa bilder och ge bort i julklapp. Personligare än så blir det inte!

AlmanackaCanvas

Till de minsta
Hos smartphoto.se kan du även skapa kläder med fototryck på. I klädväg kan du göra allt från bodys till förkläden och t-shirts. En nyhet är mysiga sweatshirts i ekologisk bomull för barn, dam och herr. Gabriella Joss har gjort en body till Jasons lillasyster som ligger i magen och Jasons bästis ska få en nalle.
– Jasons bästa kompis ska såklart få en nalle med en bild på dom två. Hur gulligt? skriver hon i bloggen.

body_smartphotoTill dig själv
Gör en fotobok med dina absolut bästa selfies som en julklapp till dig själv. Gå in på smartphoto.se och selfieskolan där du får tips på hur du tar din bästa selfie. Skapa sen en fotobok där du kan välja mellan hårt eller mjukt omslag, stående, liggande eller kvadratiskt format. Det finns massor av format och layouts att välja mellan.

I samarbete med smartphoto.se