Så blev vi av med torr hud - här är läsarnas egna historier

I annonssamarbete med Locobase

 

När Loppi lät ett gäng härliga influencers testa produkter från Locobase fick vi en massiv respons av deras följare. De ville berätta om sina erfarenheter av torr hud – och inte minst hur de blev av med problemen. Här vill vi dela deras erfarenheter med er!

Torr hud verkar vara ett ämne som många känner igen sig i. Under vintern är problem med uttorkad och sprucken hud som störst. Det beror på den kalla och torra luften i vårt nordiska klimat. Men med hjälp av mjukgörande och återuppbyggande hudvårdsprodukter får man snabb och effektiv lindring. Det vet våra läsare.
Här är deras historier:

”Hans torra fläckar börjar redan bli bättre”

“Tack för tipset ☝🏻Köpte Locobase till min 7-månaders och hans torra fläckar börjar redan bli bättre👌Så den har nog flyttat in för gott hos oss med 😊” – Linda, 37 år

Locobase Repair har många användningsomsråden. Förutom torra fläckar kan den användas för att reparera och förebygga torr hud över hela kroppen – av hela familjen, även de allra minsta.

”Räddade mina läppar”

“Bästa krämen!!🙌 🙌 Jag skämtar inte nu men har alltid flera stycken hemma. Använder till läpparna ist för läppsyl som gjorde så jag fick massa stora sår för många år sen. Men denna guldtub räddade dem! 🙏😍 så hatten av för den!” – Elin, 34 år

Locobase Repair har en dubbelverkande effekt, den reparerar och återuppbygger en skadad hudbarriär och ger även ett långvarigt skydd.

”För barnens känsliga vinterhud”

“Älskar Locobase😍 Har alltid en liten tub med mig vart jag än går. Bästa krämen. Har en stor tub hemma för barnens känsliga vinterhud🙌  Rekommenderas!” – Elin, 32år

Locobase Reapair är kliniskt testad och innehåller bara noggrant utvalda ingredienser utan parfymer och färgämnen. Därför passar den särskilt bra till små personer som har känslig hud.

NYHET! Nu finns även Locobase Repair i en 5 ml förpackning. Perfekt att ha i handväskan. Foto: Ellinor Hall

”En av de få hudkrämer som verkligen funkar”

“Vi är masskonsumenter av Locobase här – och har varit så i många, många år. Ena dottern har mycket eksem och är väldigt torr. Detta är en av de få hudkrämer som verkligen funkar på henne! 😍👌” – Maria, 39 år

För över 30 år sedan upplevde en grupp skandinaviska hudläkare att det fanns ett stort behov av en kräm som kunde fungera som komplettering och uppföljning till behandling av eksem med kortisonsalvor. De utvecklade Locobase – en specialkräm för mycket torr, irriterad och känslig hud. Locobase rekommenderas av Asthma Allergy Nordic.

”Mina vintereksem försvann”

“Bästa ever! Hjälper över natten, efter att jag började använda den varje vinter försvann mina vintereksem! “- Sofie, 38år

Det här är Locobase Repair – Sveriges mest köpta hudvårdskräm*

Locobase Repair är anpassad för mycket torr och sprucken hud, som torra händer, frostbitna kinder, fnasiga armbågar eller nariga läppar. Locobase Repair har ett hudvänligt pH-värde och innehåller samma slags fettämnen som huden tillverkar själv. En perfekt reparationskräm till alla torrisar där ute!

Du kan köpa den på ditt apotek!

Så här gick det till när Hanna testade Locobase Repair:

* Nielsen ScanTrack hudvårdskräm apotek totalt (inkluderar inte läkemedelskrämer), värde rullande helår t.o.m. v 17 2019.