Roliga adventskalendrar för barnen

roliga adventskalendrar för barn

Äntligen är det nedräkning till årets mysigaste månad! Har du börjat fundera på adventskalendrar till barnen? – Om inte så har vi sammanställt en lista med roliga adventskalendrar för dem små! 

*Denna artikel innehåller annonslänkar

Bäst adventskalendrar 2022

Förbi är tiden när man bara hade chokladkalendrar att välja på (inte för att dem är så dumma de heller!). Vi har sammanställt en lista med några av våra kalender-favoriter för barn. Adventskalendrar med roligt innehåll!

 

En december med Barbie-lek!

Den här kalendern är perfekt om man gillar att leka med dockor. Du får en barbie och massor av tillbehör. Man får jacka, klänning, kjol och flera skor så att Barbie kan få vara med om nya lekar varje dag hela december. I skrivande stund kostar Barbiekalendern 349 kronor, men just nu är det kalender-rabatt och du kan få 20 procent avdrag på priset med koden som anges på hemsidan!

adventskalender-barbie

Här hittar du Barbiekalendern

 

Pokémon adventskalender 2022

Gillar dina barn Pokemon så kommer dem att ÄLSKA den här kalendern. Ditt barn får 24 små figurer att leka med fram till julafton. Den här Pokemon kalendern kostar 529 kronor men är du snabb så är det 20 procents rabatt just nu!

Pokemon Adventskalender 2022

Läs mer om Pokémonkalendern

 

Legokalender för alla marvelfans

Marvel och lego – den bästa mixen för små byggare! I det här paketet ingår roliga figurer och tillbehör. Det här passar alla barn som är över 6 år! 399 kronor kostar super hjälte kalendern.

legokalender 2022

Till Marvelkalendern

 

Adventskalender med badleksaker

Om ditt barn inte tycker om att bada har vi den bästa lösningen för det – en adventskalender med badleksaker! Om du vill att ditt barn ska kunna plaska med nya leksaker varje dag hela december så rekommenderar vi kalendern från Playmobil. 429 kronor kostar badleksakerna ordinariepris, men just nu är det 20 procent rabatt.

julkalender för barn 2022

Till playmobils adventskalender

Billiga adventskalendrar 2022

Hittade du inte vad du sökte? LUGN, vi har massor av fler alternativ! Vi har också ett toppen-tips, just nu kör nämligen Jollyroom 20 procent på hela utbudet av adventskalendrar om du anger CALENDAR20 i kassan. Passa på att checka av kalendern julens inköpslista!

Om du fortfarande inte hittat rätt så kommer vi snart att tipsa om fler roliga adventskalendrar man kan köpa 2022.

 

*Priserna kan komma att ändras

Bildkälla: Åhlensproduktbild / Pexels.com

LÄS MER

 Goda adventrecept