Pysselpanik? Här är 4 enkla lösningar!

I annonssamarbete med HP Instant Ink

Slut på bläck i skrivaren eller brist på fantasi? Vi har bästa tipsen på hur du löser din pysselpanik på ett enkelt och roligt sätt! Här är 4 snabba lösningar på dina problem.

Problem 1: Det är kaos bland pysslet

Lösning: Var sak på sin plats
En bra förutsättning för att era pysselstunder hemma ska bli mysiga är att organisera bland papper, pennor och penslar. Gör i ordning lådor och märk ut var saker och ting ska ligga. Ett tips är att skriva ut bilder på till exempel pennor, saxar och målarfärg och sätta på utsidan av lådan. På så sätt är det enkelt för ditt barn att lägga tillbaka pysselsakerna på rätt plats när ni är klara.

Problem 2: Du behöver en present akut

Lösning: Skriv ut fotobok – från mobilen
Du ska iväg på middag hos svärmor och behöver akut en present att ta med. Med HP Smart-appen från HP kan du skriva ut direkt från din mobil. Smidigt är bara förnamnet. Skriv ut foton från mobilen, häfta ihop och vips har du en egen fotobok att ge bort i present. En annan stor fördel med HP Smart-appen är att du kan sitta i bilen och skriva ut barnens läxor eller annat som du behöver när du kommer hem. Har du HP+ kompatibel skrivare, är den uppkopplad till molnet så att du kan befinna dig var som helst, men ändå skriva ut så att utskrifterna är färdiga när du kommer hem.

Problem 3: Du kan inte rita

Lösning: En riktigt grym skrivare
“Mamma, rita en häst som jag kan fylla i” är en mening som kan komma från ditt barns mun. Alla är inte lika kreativa och duktiga på att rita, så att rita en häst kan ibland kännas lika svårt som att bestiga ett berg. Allt du behöver för att få ut optimalt för era pysselstunder hemma är en bra skrivare. Skriv ut mandalas, illustrationer på djur som barnen kan fylla i. Klicka här för att hitta pyssel att skriva ut.

Problem 4: Du har slut på färg i skrivaren

Lösning: HP Instant Ink​​
Med HP Instant Ink får du aldrig slut på färg i skrivaren. Skrivaren känner själv av när du behöver mer bläck och toner och skickar. Du kan välja det abonnemang som passar din familj bäst, skriver ni ut mycket eller lite? Du får med bläck, toner och allt levereras hem till dörren.

Om du redan har en skrivare från HP och startar en prenumeration just nu får du dessutom 100 kr tillgodo på ditt abonnemang! 

Detta är HP+:

HP+ är ett system som samarbetar med din mobiltelefon, dator, printer och nätverk. Bland annat hjälper det dig att skriva ut och skanna direkt via din mobiltelefon överallt. Målsättningen med HP+ är att göra din skrivare mer säker, hållbar och produktiv med hjälp av en kombination av ny innovativ hårdvara, molnbaserad mjukvara och förbättrad integration med Instant Ink – abonnemangstjänsten för bläck och toner. När du väljer HP+ ingår 6 månaders Instant Ink och även ett års extra HP-garanti för skrivaren. Läs mer här.