Bästa presenterna till din bebis

I annonssamarbete med Hemtex - Little Roomies

Till babyshowern, dopet eller första födelsedagen! I samarbete med Hemtex – Little Roomies har vi listat presenterna som både du och din bebis kommer att älska – och garanterat få användning för. – Den mjuka filten i ekologisk bomull är vår favoritpresent, säger influencern Moa Westöö.

Leksakerna

Fina leksaker i gedigna material står högst upp på önskelistan. Vad sägs om denna fina kulram i trä, en mjuk teddykanin eller den sockersöta servisen för kommande tepartyn?

Bäddsetet

Ett fint bäddset, gärna i ekologisk bomull, är en populär present. Särskilt som man oftast får kläder eller leksaker. Sängkläderna från kollektionen ”Little Roomies”  från Hemtex är i mjuk, ekologisk bomull.

 

Pläden/Filten

Man kan inte ha för många plädar/filtar. Fint att variera och att ha ett par olika för vagnen och sängen.  – Den här är så mjuk och med detta söta tryck också, säger influencern Moa Westöö om dottern Nemis filt Wooden Animals, ur kollektionen Little Roomies.

Inredningen

Vad är mysigare än att få inreda ett barnrum? Fina inredningsdetaljer och förvaringskorgar är lika roligt att ge bort som att få. Dekorativa ballonger får babyrummet att lyfta och ökar mysfaktorn!

Om Little Roomies

Hemtex nya varumärke Little Roomies är ett babykoncept för de allra minsta. Kollektionen är noga utvald i fantastiska mönster, dova pasteller med textilier i 100% ekologiskt odlad bomull. Du hittar Little Roomies här och i din närmaste Hemtex butik.