Perfekt hårsvall och glow i huden – så gör du!

I samarbete med GLOSSYBOX

Det råder djungelfeber på skönhetsfronten. Just nu får du produkterna som ger dig ett härligt hårsvall och ett maxat glow i månadens GLOSSYBOX. Här får du en enkel steg för steg-guide till hur du får till ett perfekt hårsvall med sommarkänsla.  

Med GLOSSYBOX i brevlådan får du möjligheten att testa nya varumärken, hitta nya favoriter och få lyx i vardagen för bara 139 kr/månaden. Just nu får du 20% rabatt om du beställer en GLOSSYBOX och uppger koden LOPPI20. Nu i juni släpps GLOSSYBOX med tema djungel. Du får bland annat ett torrschampo som ger dig det perfekta hårsvallet. Du kan då lägga din tid på att göra andra roliga saker i sommar än att tvätta håret flera gånger i veckan. Med ett torrschampo ser håret rent och fräscht ut på ett kick. Känner du att huden behöver extra boost i form av glow? Blanda i en lystergivande produkt i din CC-cream.

Läs också: Så får du mer vardagslyx

Steg för steg för härlig volym:

  1. Borsta igenom hela håret.
  2. Skaka flaskan med torrschampo och spraya med Maria Nilas torrschampo i hårbotten. Var noga med att inte spraya för nära, ha ett avstånd på cirka 20 cm.
  3. Låt det sjunka in i några minuter.
  4. Använd en kam/hårborste eller dina fingrar för att borsta ut/fördela torrschampot.
  5. Torrschampot från Maria Nila ger håret både volym och textur, det bevarar även hårets färg.

djungelfeber

Tips från experten Tove Dalsryd som jobbar som make up artist: 
– Under sommaren finns det inget bättre än att känna sig sådär otroligt fräscht osminkad. Skippa mascaran och lägg i stället allt krut på att få till en riktigt bra glow. För en lättare bas är en CC-cream med SPF perfekt. Blanda gärna i en lystergivande produkt redan här. Applicera sedan en highlighter som ett C från tinningarna ner mot kinderna, under brynen och längs näsan.

Psst! Läs mer om hur du får en perfekt jungle glow look i nya numret av GLOSSY Mag. Den medföljer när du beställer juniboxen, gör det här.

glossbox_rosaDu får experthjälp
I varje GLOSSYBOX får du med en smart guide med information om produkterna, så att du vet hur de ska användas. Du får även GLOSSY Mag som är full med trender, sminktips och intervjuer med spännande personer.

Anpassat för dig
Har du lockigt eller rakt hår? Eller kanske skadat hår? På Glossybox.se får du fylla i en skönhetsprofil så att boxens innehåll kan anpassas efter just dig och dina behov.

GLOSSYBOX vill med sin junibox inspirera dig att våga testa nya produkter i skönhetsdjungeln. Varför inte prova ett färgstarkt läppstift? Eller testa en helt ny frisyr? Unna dig en prenumeration av GLOSSYBOX så att du får ta del av innehållet i månadens box. Just nu får du 20% rabatt om du beställer en GLOSSYBOX och uppger koden LOPPI20.

Läs mer om GLOSSYBOX eller börja prenumerera på boxen här.