Efterlysning: Peppmammor 2018 - Är du den vi söker?

#MAMMAPEPPEN PÅ LOPPI I ANNONSSAMARBETE MED VIKTVÄKTARNA

För andra året i rad är #mammapeppen igång igen, i år söker vi dig som vill dela med dig av din hälsoresa och inspirera andra att hänga på under hashtagen #mammapeppen.

I #mammapeppen 2018 kan du som vill peppa och inspirera andra och tillsammans med dem göra din hälsoresa bli vår nya peppmamma. Under 9 månader skickar du löpande in videodagböcker till LOPPIredaktionen som klipper ”vloggar” som du sedan själv sprider i dina kanaler (Instagram och blogg). Vloggarna kommer även att publiceras på kampanjsajten #mammapeppen och i ViktVäktarnas kanaler – precis så som Claudia Galli Conchas filmer och inlägg gjorde under 2017, se exempel längre ner.

Givetvis kommer du få all hjälp du behöver för att komma igång, så som medlemskap, coachning och veckomenyer m.m.

Vi söker dig som:

  • tycker om att uttrycka dig i text, bild och film
  • är sugen på att göra en hälsoresa och inspirera andra. Det behöver absolut inte innebära att du vill gå ner en massa kilon i vikt utan kan också handla om att du vill komma igång att äta mer hälsosamt och röra på dig mer.

Viktväktarna mammapeppen

 

Som peppmamma under 2018 får du:

  1. Coachning av LOPPIteamet kring innehållsproduktion och utformning av dina vloggar.
  2. Kontaktperson och pepp och stöd från ditt LOPPIteam.
  3. Onlinemedlemskap hos ViktVäktarna under hela kampanjperioden. Detta ger dig tillgång till ViktVäktarnas app och online redskap. Finns det ViktVäktarmöten i din närhet som du önskar gå på kan medlemskapet uppgraderas till ett All Inclusivemedlemskap. I detta medlemskap ingår även möten där du inspireras av en coach och andra medlemmar.
  4. Introduktion till ViktVäktarna och ViktVäktarnas program genom telefon-, webbkonferens eller liknande med representant/er från ViktVäktarna.
  5. Programmaterial inkl. 8 veckomenyer från ViktVäktarna.
  6. Produktpaket med bland annat kokböcker och andra produkter ur ViktVäktarnas sortiment. Om det kommer in nya produkter under kampanjperioden kan även dessa skickas till dig.
  7. Möjlighet att tävla ut ViktVäktarprodukter till dina följare/läsare om du önskar göra en tävling.
  8. Möjlighet att prova valfri ViktVäktarmatkasse som vi har i samarbete med CityGross.

 

Låter det kul? Skicka in din intresseanmälan nedan!

Sista ansökningsdag är den 1/5 och för att medverka behöver du ha videomöjligheter med bra upplösning.

 

Så här såg det ut när Claudia drog igång #mammapeppen 2017!

Under 2017 var skådespelaren och influencern Claudia Galli Concha årets peppmamma och delade med sig av sin hälsoresa på sin blogg, Instagram och på kampanjsajten #mammapeppen i samarbete med ViktVäktarna.