Paulas och Hugos bröllop närmar sig – missa inte uppladdningen

Ny bröllopspodd med Paula Uribe och Johanna Kajson

Nu är det inte långt kvar till Paula Uribes och Hugo Rosas drömbröllop. Möhippa – check, svensexa – check, planering – snart check. Vi på LOPPI har tagit pulsen på den blivande bruden bara dagarna innan hon ska säga “ja”.

Hur känns det med nerverna nu när det är så nära inpå bröllopet?
Konstigt nog är jag lugn! Vi har haft en himla bra planering och att organisera är en av mina starkaste sidor. Inget har riktigt hänt såhär i sista sekund som kan bräcka lugnet. Nu rullar jag bara tummarna. Vi kommer ordna med allt som är kvar två dagar innan så nu vill jag bara kavla upp armarna och ”duka fram” vårt bröllop! 

Vad är du mest stressad över/orolig för?
Sminket faktiskt. Funderade starkt på att vara helt osminkad för att inte behöva bry mig om att tårarna förstör. Både jag och Hugo är blödiga så jag är inställd på en gråtfest! 

Varför ska vi lyssna på det senaste avsnittet av “Bröllopsfeber” med dig och superbröllopsfixaren Johanna Kajson?
Du ska egentligen lyssna igenom hela podden om du på något sätt är involverad i ett bröllop. Kanske om du planerar att gifta dig, är tärna eller toastmaster? Vi har gått igenom allt du behöver veta och jag är så tacksam för att jag och Johanna Kajson har kunnat ge den här möjligheten till lyssning.

Missa inte att lyssna på det senaste avsnittet “Bröllopsfeber” av succépodden “Drömbröllop med Paula & Johanna”

“Det är bara några dagar kvar tills Paula och Hugo säger “ja” till varandra och i detta avsnitt går Paula igenom de sista detaljerna med Johanna. Hur har sommaren varit och hur har bröllopstankarna gått under semestern? Vad är hon mest nervös inför, vad är det för punkter på planeringslistan som hon faktiskt bestämt sig för att stryka, och har hon några nya tips att dela med sig av som hon upptäckt under resans gång? Och vad är grejen med Paulas ångest inför servetterna till bröllopsdukningen? Johanna tar givetvis bröllopspulsen på Paula i avsnittets “fem snabba”!

Är du själv mitt uppe i din bröllopsplanering? Eller sitter du inne på massa värdefulla tips från din egna stora dag som du vill dela med dig av? Missa inte peppigaste och bästa Facebookgruppen “Drömbröllop med Paula & Johanna”.