Nya KitchenAid Power Plus Blender kan bli din

kitcheniad_

I april lanserades KitchenAid Power Plus blender. En utomordentligt kraftfull blender som klarar av alla dina nyttiga recept. Den blandar frön, grönsaker samt torkad och frusen frukt till lena smoothies, juicer och smör samt soppor. Med hjälp av tre förinställdaprogram: smoothies, juicer och soppor, så blandar du enkelt ditt recept. Varje program har ett unikt intervall av varierande hastigheter som är designade för att uppnå perfekt resultat. På bara fem minuter,  kan du tack vare dess exklusiva värmekontrollkärl mixa och värma upp soppa. Blendern hjälper dig till en god hälsa genom att göra det enklare att äta färskt och näringsrikt och som ett extra plus i kanten, har blendern en garanti på 10 år. Självklart lanseras KitchenAid Power Plus Blender i KitchenAids ikoniska design och i tre unika färger; Candy Apple, Medallion Silver och Cast iron.

Håll dig uppdaterad om KitchenAid och senaste nytt genom att gilla KitchenAid Sverige på Facebook eller besök kitchenaid.se.

”Världens bästa blender”
Häsloprofilerna Hugo RosasEllen Färnström och Lovisa ”Lofsan” Sandström har alla tre provat KitchenAid Power Plus Blender och är supernöjda. ”Världens bästa blender” skriver Hugo i sin blogg. Läs mer om när Ellen gjorde ett cashewsmör i blendern här, och vad Hugo tycker om produkten här. Lofsan delar med sig av ett av sina favoritrecept på smoothie, en “Frozen Coco & Oat” i bloggen. 

Nu har du möjligheten att vinna en KitchenAid Power Plus Blender i färgen Candy Apple,  för ett värde av 8499kr.

För att delta i tävlingen fyll i uppgifter nedan:

Tävlingen pågår tom 7/5, bästa motiveringen vinner. Vi presenterar alltid våra vinnare här LOPPI.se/vinnare ››

Vill du ha koll på våra tävlingar? Följ oss på Facebook och Instagram så missar du inget!

2 kommentarer

  1. Veronica skriver:

    Hoppas på en himla massa tur att jag får möjligheten att testa den häriga och braiga maskinen❤️ Då min resa till ett “nyttigare” liv misslyckas gång på gång kanske detta skulle göra det hela mycket enklare och roligare! Kanske till och med kan få med mannen min på denna resa😂 Håller alla tår och tummar, kanske blir det min tur!❤️

  2. Valeria Karlsson skriver:

    Jag visste det!! Det är DEN HÄR maskinen som är det rätta! Jag köpte en sopp maskin till min mamma i julklapp förrförra året och hon tyckte verkligen det var en bra idé och hon använde den jätte mycket. Hon älskar soppor och har svårt att äta mat med bitar på grund av sväljsvårigheter och soppor är det som går bäst. Och så smoothies och allt annat lent förstås. Hon tröttnade på att sopp maskinen tog för mycket plats och sålde den på blocket. Jag blev inte så glad men förstod henne eftersom hon har litet kök och inte kunde ha den stå framme hela tiden eftersom den bara var till för en enda sak. Men sen ångrade hon sej!! Nu skulle jag vilja ge henne denna, för då får hon ju alla funktioner som hon behöver. Och den här skulle hon garanterat inte sälja på blocket så grymt snygg som den är!! Och så himmelens smart att man kan göra så mycket i den. Hon skulle kunna variera sin kost mer och inte äta så mycket samma hela tiden. För hon gillar att laga mat och är duktig på det men det har gjort henne lite deprimerad att hon inte kan äta sånt med bitar i. Den funktionen att kunna tillaga och värma soppa är ju otroligt fiffig och den skulle hon gilla extra mycket. Både gott nyttigt och super bra vore detta för min lilla mamma 🙂

Visa kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.