Mixa och matcha - så inreder du barnrummet med tapeter och färg

I annonssamarbete med Boråstapeter

Att inreda ett barnrum är höjdpunkten när det kommer till heminredning. Här kan man ta ut svängarna och nyttja sin kreativitet till max!

 

3 steg till ett bedårande barnrum: (Du kommer aldrig vilja gå därifrån …)

1. Tapetsera

En tapet gör mycket med ett rum. Rummet upplevs som mer ombonat och inrett. Det skapar också ett bra utgångsläge för resten av inredningen och gör den biten både enklare och roligare! Om du är den försiktiga typen kan du börja med en fondvägg.
Tips! Beställ hem ett tapetprov:
Forest Friends här! Eller Magic Forest här!

2. Färgmatcha

Boråstapeters samarbete med Newbie är en kollektion lekfulla och samtidigt harmoniska tapeter för barnrummet. Utmaningen blir att välja, man vill ha dem allihop!

När du valt din tapet kommer nästa roliga steg. Hitta inredningsdetaljer som plockar upp färgen/färgerna i tapeten. Ramar, stolar, skåp, kuddar och mattor. Eller varför inte plocka fram gamla möbler och måla om i önskad färg.

3. Mixa och styla

När du nu har din ”färgbas” kan du gå loss på detaljerna. Skapa små stilleben med leksaker här och var i rummet. Här behöver du inte vara rädd för andra färger eller mönster – tvärtom. Varför inte en prickig kudde till den blommig tapeten …

Innan du börjar; fundera över ditt barns vanor och lekmönster. Vad gör hen helst när hon kommer hem från dagis/skolan? Vilka leksaker är det som oftast ligger framme?

Här kan du beställa hem ett tapetprov!

Och här hittar du hela Newbie-kollektionen från Boråstapeter.