Maja Nilsson Lindelöf avslöjar varför Victor hade ringen i kalsongerna

Maja Nilsson Lindelöf gästar avsnitt sju av Drömbröllop med Johanna & gäster. Johanna som var bröllopskoordinator på Majas och Victors bröllop pratar om hur hon lyckades dölja sin matförgiftning på bröllopsdagen och berättar även hur hon väldigt pedagogiskt fick tala om för Maja att ringen inte hade kommit, bara timmar innan vigseln. 
– Det var så mäktiga dagar och jag minns tillbaka med värme och glädje och blir rörd bara jag tänker på det, säger Johanna Kajson.

Foto: Johannas privata 

Johanna poddar i detta avsnitt med en av hennes egna brudar och det blir ett fint och roligt samtal när de ser tillbaka på planeringen inför, och upplevelsen av hela bröllopshelgen. De avslöjar Majas reaktion när Johanna under förberedelserna på bröllopsdagen talar om för Maja att ringarna inte kommit. Maja berättar även hur det känns att inte vara helt nöjd med sin brudlook. Men hon är otroligt nöjd med känslan de lyckades förmedla under bröllopet och säger att det ändå är det viktigaste.

–Vi ville att allt skulle vara fint och vackert men inte stelt, berättar Maja.

Asken fick inte plats i fickan

Maja avslöjar att Viktor friade under en semester på Maldiverna. Han hade ordnat en perfekt kväll och var tvungen att ha asken med ringen i kalsongerna då den inte fick plats i fickan på byxorna.

– Han gick liksom runt som en anka skrattar Maja.

Paret kontaktade Johanna redan dagen efter frieriet och hon förstod att det var dags att sätta fart med planeringen direkt. Av erfarenhet visste hon att det inte finns så många datum att spela på när det handlar om att planera bröllop där fotbollsspelare är inblandade. Maja passar även på att ställa lite frågor till Johanna om saker att tänka på när man ska vara tärna på en väns bröllop.

När jag tänker på er dag så är det bara en kärleksbomb, säger Johanna.

 

Lyssna i spelaren nedan eller klicka på länken >>


Gå med i facebookgruppen Drömbröllop med Johanna & gäster för att diskutera allt som har med bröllop att göra ››

Läs också

  1. Sanne Alexandra gästar drömbröllop
  2. Valerie gästar drömbröllop
  3. Eventproffset Sharareh Hoss gästar Drömbröllop
  4. Premiär för Drömbröllop säsong 2
  5. Rebecca Stella gästar Drömbröllop