LUSPANIK! Tävla om skolstartskit från Paranix

I annonssamarbete med Paranix

Med skolstarten kommer ofta huvudlöss som ett brev på posten. Börjar det klia i hårbotten på dig bara av tanken på löss? Du är inte ensam. Det bästa du kan göra är att ta ett par djupa andetag och bunkra upp med lusmedel. Men vilken behandlingsmetod är att föredra? Det har vi tagit reda på.  

Paranix har genomfört en enkät för att ta reda på vad som efterfrågas när det kommer till lusbehandling. Visste du att hela 60% föredrar att behandla löss med hjälp av ett schampo? Eller att 95% av de tillfrågade är nöjda med den behandlingsform de har idag? Det som visat sig vara den viktigaste faktorn vid val av behandlingsform är inte priset utan behandlingstiden.

I höst lanserades nyheten Paranix Protection, ett förebyggande schampo som man kan använda 2-3 gånger i veckan när det går löss på skolan eller förskolan. Det passar alla i familjen som är över 2 år gamla – att skydda sig mot lusangrepp har aldrig varit lättare!

På Luskollen kan du läsa den fullständiga artikeln “Visste du detta om huvudlöss?”

 

Manne Forssberg får lära sig ett och annat om huvudlöss av döttrarna Iris och Ruth – se filmen nedan!

 

Skulle du också hellre behandla löss förebyggande med hjälp av ett skonsamt 2-i-1 schampo som både tvättar håret rent och ser till att du slipper jobbiga lusangrepp? Då har vi en tävling för dig!

paranix-protection

Vinsterna:

Första pris: 2 stycken vinner ett presentkort värde 500 kronor på Parks n’ Resorts samt ett produktkit innehållande Paranix Protection schampo.
Andra pris: 2 stycken vinner varsitt skolstartskit med produkter från Paranix innehållande bland annat nyheten Paranix Protection schampo.


För att tävla:

Gör testet nedan och fyll sedan i formuläret. Vi drar 4 stycken vinnare den 17 september som kontaktas via mail och publiceras HÄR. Läs våra tävlingsvillkor för deltagande i tävling.


Skolstart - tävla med Luskollen!

 

Missa inte Luskollen – information, fakta, tips och råd kring hur du upptäcker och blir av med huvudlöss ››