Lundby dockskåp – klassikern är bästa julklappen!

Hade du också ett dockskåp från Lundby när du var liten? Ge bort klassikern i julklapp till ditt barn och återupplev din barndom. I år har klassikern fått nya tapeter från Sandberg Wallpaper, stereo du kan koppla ihop med Bluetooth och mycket mer.

Se vad Lundbys testpiloter Amelia Widell, Jennifer Reinhold och Kreativa Karin har hittat på tillsammans med sina barn i deras dockskåp.

Jennifer och Hailey firar advent i Lundby dockskåp

LOPPI:s toppbloggare Jennifer Reinhold och dottern Hailey firade första advent i sitt dockskåp. Lundby har ett stort sortiment som gör det lätt att leka i dockskåpet under hela året. I det här klippet ser vi både pepparkakshus, snölykta, julgran och adventsljusstake.

Få mer inspiration – följ Lundby på Instagram här: @lundbydollshouse

amelia-widell-lundby

Amelia Widell: ”Luca har precis kommit in i åldern då hon leker med dockskåp”

Hos Lundby hittar du två olika typer dockskåp, klassiska Småland och moderna Stockholm – båda är fantastiska dockhus med mängder av roliga tillbehör, dockskåpsmöbler och hundratals variationsmöjligheter. Vilket dockskåp som passar dig bäst vet bara du.

Så här skriver Amelia Widell om de nya tapeterna:

”Luca har precis kommit in i åldern då hon leker med dockskåp. Just det här dockskåpet kommer från Lundby och är tapetserat med Sandbergs Wallpaper tapeter så varenda rum är som en liten dröm och möblerna är så fina! Skulle gärna ha det där setet med glasbord i naturlig storlek!” Hela Amelias inlägg hittar du här ››

Lundby Dockskåp

Kreativa Karin pysslar lektält, mattor och piñata!

Tillsammans med dottern Lena har LOPPI:s toppbloggare och pysselprofil Kreativa Karin bland annat pysslat lektält, mattor och piñatas till Lundby dockskåp, på Lundby.com hittar du alla beskrivningar till Karins pyssel, klicka här ››

Enkelt och kul, pyssla ett eget lektält ni också, här hittar du Karins beskrivning ››

Vill ni också göra egna snygga mattor? Här finns beskrivningen ››

Gör ett staffli du också, här hittar du beskrivningen ››

Så gör du en egen piñata, du hittar beskrivningen här ››

Så gör du en egen ampel till ditt dockskåp, du hittar beskrivningen här ››

Få mer inspiration – följ Lundby på Instagram här: @lundbydollshouse