LOPPIevent Höststart 2/9 2018

Succéeventet i ny förpackning – större, bättre, vassare!

Varmt välkommen till höstens peppigaste influencerevent för alla er som påverkar i sociala medier med målgruppen kvinnor med barn! Kom och träffa andra inspirerande influencers, varumärken och profiler.

Lyssna på hur andra byggt sina influencerkarriärer och inspireras av hur du kan ta ditt influencerskap till nästa nivå. Träffa varumärken och företag som vill nå ut via influencers inför hösten 2018. Dessutom kommer gå hem med en välfylld goodiebag!

Sist men inte minst var med på premiären av LOPPIgruppens nya influencerpriser!

Anmäl ditt intresse här

När: Söndag 2/9, 2018 kl. 11-13.30
Var: Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen Stockholm
Vem: 200 specialinbjudna influencers inom målgruppen mamma/kvinna. Är du en microinfluencer som inspirerar mammor och pappor i dina sociala kanaler? Har du minst 1500 följare på Instagram?  I så fall kan du anmäl ditt intresse att komma på eventet genom att maila till event@loppi.se

LOPPIinfluencer Awards

Nyinstiftade priser för att hylla och uppmärksamma influencers och varumärken som påverkar inom mammamålgruppen.

LOPPIinfluencer Award är ett nyinstiftat pris för influencers som på olika sätt förtjänar att uppmärksammas lite extra. Du kan vara med och påverka vem vinnaren blir, inom kort kommer vi att presentera finalisterna som du kan rösta på, håll utkik!

Priserna till vinnarna av LOPPIinfluencer Award kommer delas ut under eventet Höststart 2 september.

RÖSTA PÅ DINA FAVORITER I LOPPIINFLUENCER AWARDS HÄR!

Partners och profiler på plats

Konferencierer:
Konferencierer för eventet är Manne Forssberg och Andrea Norrman. Både Manne och Andrea driver sociala kanaler som varje vecka lockar tusentals följare och läsare. Manne Forssbergs blogg hittas hos Vimedbarn.se och Andreas blogg hittas på LOPPI.se.