LOPPIevent Höststart 2/9 2018

Succéeventet i ny förpackning – större, bättre, vassare!

2a september gick höstens peppigaste influencerevent av stapeln – LOPPIevent Höststart 2018. På plats var över 200 influencers som påverkar i sociala medier med målgruppen kvinnor med barn och ett gäng spännande företag. Vill du veta mer om vad som hände på eventet eller var du där och vill se om du hamnade på bild? Spana in eventfilmen här under: 

 

När: Söndag 2/9, 2018 kl. 11-13.30
Var: Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen Stockholm
Vem: 200 specialinbjudna influencers inom målgruppen mamma/kvinna. Är du en microinfluencer som inspirerar mammor och pappor i dina sociala kanaler? Har du minst 1500 följare på Instagram?  I så fall kan du anmäl ditt intresse att komma på eventet genom att maila till event@loppi.se

LOPPIinfluencer Awards

Nyinstiftade priser för att hylla och uppmärksamma influencers och varumärken som påverkar inom mammamålgruppen.

LOPPIinfluencer Award är ett nyinstiftat pris för influencers som på olika sätt förtjänar att uppmärksammas lite extra. Röstningen är nu avslutad och vinnarna av LOPPIinfluencer Award kommer presenteras under eventet Höststart 2 september.

Partners och profiler på plats

Konferencierer:
Konferencierer för eventet är Manne Forssberg och Andrea Norrman. Både Manne och Andrea driver sociala kanaler som varje vecka lockar tusentals följare och läsare. Manne Forssbergs blogg hittas hos Vimedbarn.se och Andreas blogg hittas på LOPPI.se.