Kylan på väg! Så klär du dina barn i vinter

I annonssamarbete med Reima

Det har blivit dags att göra sig redo för kyliga dagar. Vi har valt ut våra favoriter ur Reima Originals kollektion – barnkläder av toppkvalitet och med detaljer som verkligen gör skillnad.

Med 75 års erfarenhet har Reima producerat barnkläder som sticker ut med sitt tydliga hållbarhetstänk, nivån på kvalitet och sin tidlösa design. Här är våra favoriter för barnens höst- och vintergarderob, lika populära då som nu!

 

Älskade klassiker

Alla Reimas ytterplagg är designade att hålla för minst tre barn. Overallerna är Reimas storsäljare. Här i modellerna Gotland (t.v), som vann kategorin ”Bäst i test” 2019, och Marte (t.h). 

En del saker är för bra för att byta ut. Som Reimas klassiska overaller. De har genom åren uppdaterats och förfinats, men bär fortfarande spår av originalet.

Känsla för detaljer

Barns självklara nyfikenhet kommer helt till sin rätt i skog och mark. Smarta detaljer i softshell jackorna Sydkap(t.v), Vantti (mitten) och Vandra (t.h).

Reima har satsat på att behålla grunden i flera av sina kollektioner och uppdatera med små detaljer som gör skillnad! Bakom varje liten knapp och stygn finns en smart baktanke.  Vattentäta och förseglade sömmar till exempel. Eller reflexer som syns i 360 grader.

Den superfunktionella softshell-jackan är grundpelaren i barnens höstgarderob.  Den är både vind- och vattentät och av ett material som andas. Sen är det förstås extra härligt att veta att kvaliteten håller för hela säsongen – och många år därtill. Du hittar jackor från Reima här >>

På fötterna

Skokollektionen Patter (t.v) från Reima  är helt vattentäta och håller värmen under hela hösten. Skon Wetter (t.h.) är en favorit för lite äldre barn.

Ett par rejäla, vattentäta skor är ett måste på nordliga breddgrader. Patter och Wetter är de ultimata höst- och vårskorna för aktiva barn. Dessutom är de enkel att sätta på! Finns i flera fina färger som piggar upp den mest grå novemberdag.

Du har väl inte glömt …?

 Användbara accessoarer från Reimas övriga sortimentet. Från vänster: Ullmössor stickade med reflexgarn(!),grå helreflekternade vantar, gröna handskar som ger ett optimalt grepp, barnens favoritmössa fodrad med fleece och fina underställ i ull som reglerar temperaturen.

Att en liten person behöver så mycket! Lager på lager är grundprincipen när man klär barnen för kalla dagar.  Kläder i ull är att rekommendera då ullen både håller värme och ”andas”. Ett par bra vantar som håller för utelek och sitter kvar är också en bra investering.

Vill du ha expertråd, besök Reimas butik i Westfield Mall of Scandinavia. De erbjuder personal shopping kostnadsfritt, boka din tid hos [email protected]

5 bra saker om Reima

– ALLA deras barnkläder är giftfria.
– Reima samarbetar bara med socialt och miljömässigt ansvarsfulla företag.
– Reimas barnskor är veganska
– Reima har kläder från nyfödd upp till 12 år.
– Reimas ytterplagg är smutsavvisande vilket gör att de inte behöver tvättas lika ofta = bra för miljön.

Läs mer och beställ dina produkter från Reima här >>