Kul halloweenpyssel

Visst är det galet hur fort tiden går? Halloween närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja planera kalas, dekorationer och dukningar. För dig som vill ha tips och inspiration har Panduro mycket skoj att bjuda på. Vad sägs om kreativa festdukningar, dekorerade pumpor och läskiga ansiktsmålningar? Håll till godo och gör er redo för bus eller godis!

baka-spoken-halloweenBaka spöken!

Om du som vi, tycker att det bästa med att baka cupcakes är att göra själva dekoren, då ska du använda våra bakmixer. Busenkelt och snabbt svänger du ihop både kaksmet och smörkräm och sen kan du sätta igång med pyntet! Dekorera med godisögon, minipumpor, små figurer av sockerpasta och sätt sista touchen med röd geléfärg.
Kika in här för fler kul idéer.

Dödskallar till HalloweenDuka med dödskallar

Dödskallar är ett måste på halloween. Du bestämmer själv hur du vill dekorera dem – läskigt blodiga, festligt glittriga eller kanske som på bilden, lite mer åt det grafiska hållet men fortfarande otäckt! Dödskallen är gjord av papier-maché och målas enkelt med Hobbylack eller annan hobbyfärg. Mönster kan du rita med Poscapenna, när färgen torkat.
Vill du veta mer? Klicka här ››

Dukning till HalloweenToppa dukningen!

Det behöver inte vara svårt att få till en maffig halloweendukning. Med några enkla DIY-knep och lite material från Panduro kan du göra en riktig skräckfilmsdukning! Vi spraymålade pumpor, gjorde egna ljuslyktor av glasburkar, klippte fladdermöss av kartong och bakade en pumpatårta. Vill du baka tårtan?

Läskiga halloween ansiktsmålningar - DIY

Läskiga ansiktsmålningar

Ska barnen ut på bus eller godis? Är ni bortbjudna på halloweenfest? Varför inte spöka ut er riktigt ordentligt med coola ansiktsmålningar? Våra ansiktsfärger är snälla mot huden och enkla att använda. Titta på vår DIY-film så får du veta hur du ska göra för att lyckas med ansiktsmålningen.

Allt du behöver till halloween!

Hos Panduro hittar du allt du behöver för att fira halloween, oavsett om du planerar en stor fest eller en enkel middag. Allt från småpynt som är klart att användas direkt till mer kreativt pyssel för dig som vill ta ut svängarna. Så om du vill täcka hela huset i spindelväv och ansiktsmåla halva släkten, eller om du nöjer dig att karva en pumpa och vill ha verktyg till det, är det värt ett besök i Panduros webbshop!

Tävlingen är avslutad! Inom kort presenteras vinnarna här!

Stort grattis säger vi till: Veronica Mofalk, Marie Sandberg och Rasmus Larsson som vinner ett presentkort på 500 kr.

Vill du göra de läckra godispumporna? Kolla in filmen ››

halloween-panudro