Kändisarnas favoritprodukt - därför kommer du och din hud att älska den!

I annonssamarbete med Weleda

Kändisarna älskar den och makeupartister världen över rekommenderar den. Så här använder du Skin Food från Weleda i din hudvårds- och makeup-rutin.

Med helt naturliga ingredienser och många användningsområden blir Skin Food snabbt en favorit. Inte bara hemma hos Victoria Beckham … Här är våra tre bästa tips på hur du använder den.

1. För din torra hud

Torr hud är ett vanligt problem under vinterhalvåret. Den prisbelönta multikrämen Skin Food från Weleda innehåller 100 % naturligt certifierade växtingredienser med mjukgörande mandelolja och ett koncentrerat trippelextrakt av styvmorsviol, ringblomma och kamomill som traditionellt använts för sin lugnande och lindrande effekt på huden. Smörj in de torra delarna av kroppen – gärna flera gånger om dagen.

Här hittar du den prisbelönta produkten!

2. För maximalt glow – som highlighter eller primer

En stor hudvårdstrend just nu stavas GLOW. Huden i ansiktet ska kännas naturlig och fräsch med hälsosam lyster. Den effekten får du enklast genom att använda hudvård med fukt och näringsrika oljor som till exempel multikrämen Skin Food från Weleda. Antingen applicerar du den som en primer och därefter din makeup. Eller så avslutar du din makeup-rutin med att applicera Skin Food som en highlighter på kindben och överst i ögongloben. Kan även användas till att fixera ögonbrynen.

Vill du också ha massor av glow!? Klicka hem produkten här.

3. En allroundkräm att alltid ha i handväskan

Nu behöver du inte längre olika produkter för händer, läppar och ansikte. Skin Food är en multikräm som ger intensiv näring och stärker hudbarriären. Den fungerar lika bra till torra händer och trasiga nagelband som till spruckna läppar och torra fötter. Perfekt att ha med sig i handväskan eller i weekendväskan när du vill resa lätt.

Här kan du beställa Skin Food från Weleda.

Mer om Skin Food

– Effektiv multikräm som mjukgör torr hud
– Kan användas över hela kroppen
– Prisbelönad för dess multifunktionella egenskaper