Kan man ta sig tid till skönhet som mamma?

I annonssamarbete med Glossybox

Livet som mamma kan emellanåt kännas allt annat än glamouröst. Fläckiga kläder, påsar under ögonen och Babblarna på repeat i bakgrunden som om det vore soundtracket till ditt liv – känner du igen dig? Gör som Gabriella Joss och unna dig lite lyx i tillvaron med Glossybox! En stunds avkoppling, egentid och känslan av julafton varje månad!

Scrollar du avundsjukt igenom ditt flöde på Instagram och känner att precis alla lever ett lite lyxigare liv än du? Vardagspusslet kan lätt bli en enda röra av förskolelämningar, skjutsning till aktiviteter, planering av middagar och ändlösa vabb-dagar. Att boka in en ansiktsbehandling, gå på massage eller ta en shoppingrunda för att hitta nya skönhetsfavoriter kan kännas väldigt långt bort. Låt skönhetsfavoriterna komma hem till dig istället!

Lyxig skönhet för billig peng

Glossybox är precis vad det låter som – en prenumerationsbox fylld med glossiga skönhetsfavoriter. Varje månad får du hem fem spännande skönhetsprodukter som följer ett unikt tema för att maxa upplevelsen och själva överraskningsmomentet. Produkterna är lyxigt förpackade i en fin box och levereras direkt hem till dörren. Den perfekta tjänsten både för dig som är något av en skönhetsfantast och för dig som är ny på området. För bara 159 kronor i månaden får du en användbar, lyxig och prisvärd överraskning hem varje månad. En prenumeration på Glossybox är även den perfekta presenten till den nyblivna mamman eller en vän som kan behöva lite extra omtanke.

Glossybox är den ultimata boxen för oss som inte har tiden/orken eller intresset för att gå på stan och köpa nytt smink eller skönhetsprodukter… Det är viktigt att få känna sig fin och fräsch fastän tiden kanske inte alltid räcker till” Paula Rosas, influencer, mamma till två döttrar och nöjd användare av Glossybox.

Glossybox November

November är mellanmånaden som enligt vissa är grå och trist – men inte för oss på GLOSSYBOX!

Med månadens specialdesignade box Blooming Winter låter vi dig blomma ut och samla ny energi inför vinterns glittrande festligheter redan i november. Boxen är ett perfekt paket fyllt med en massa härliga beautygoodies – med GLOSSYBOX får du alltid öppna klapparna innan jul!

Högst upp på ‘måste ha’-listan varje vinter är The Body Shops doftsensationer till Body Butters. I boxen hittar du en av årets limiterade dofter för den perfekta juluppladdningen! (Alla får testa 1 av 3 Body Butters).

Huda Glossybox

För ännu mer trend-injektion får du Instagram-hypade varumärket HUDA Beauty som gör premiär i boxen. Du får heta HUDA Beauty Matte Lipstick antingen i färgen ‘Venus’ eller färgen ‘Crush’. – denna produkt får du gärna spoila!

Ladda upp inför årets mest festfyllda säsong med BioRepublics underbart välgörande sheetmask och njut av en balanserad hy! (Alla får testa 1 av 4 sheetmasks)

Få 20% rabatt med rabattkoden LOPPINOVEMBER

Med rabattkoden: LOPPINOVEMBER får 20% rabatt på alla prenumerationer hos Glossybox! Ta del av erbjudandet här ››

*Gäller ej adventskalendern

Glossybox Kalender

Julafton hela december – Glossybox Limited Edition Adventskalender 2018

Förra årets succé är tillbaka, Glossybox har lanserat årets upplaga av den populära adventskalendern. Under 2017 sålde kalendern slut redan första dagen. I år har Glossybox säkrat upp med fler kalendrar – men det går åt fort, så beställ redan nu för att sätta guldkant på tillvaron hela december. Kalendern innehåller 24 lyxiga skönhetsprodukter inom makeup, hudvård och kroppsvård till ett värde över 4300 kronor. Du kommer garanterat hitta din nya favorit i någon av luckorna, vi kan nämligen avslöja att du bland annat hittar produkter från Huda Beauty, Nails INC., Mitchell and Peach och INC.redible i kalendern! För bara 1299 kronor får du en överraskning om dagen hela december fram till julafton. Perfekt för dig som älskar skönhet eller för dig som vill ge någon du tycker om en riktigt fin present. Läs mer om adventskalendern och lägg din beställning här ››