Vårtkollen - allt om vårtor
annons

Vårtkollen - Behandling av fotvårtor och vårtor på händer hos barn

På Vårtkollen med Wortie får du enkla tips på hur du snabbt och enkelt får bort vårtor själv med Wortie. Du kan även ställa frågor och skicka in bilder på vårtor till skolsyster Anna som har lång erfarenhet kring vårtor hos barn, hur de ser ut och hur man genom att frysa vårtorna snabbt och effektivt får dem att försvinna. 

Har dina barn också vårtor? Så enkelt fryser du bort dem!

Här visar Therese Wickman och dottern Ellah hur enkelt det är att ta bort en vårta på foten. Med Wortie Cool fryser du bort vårtor på både händer och fötter snabbt och effektivt. Se filmen!

Therese delar med sig av sina tidigare erfarenheter av vårtor i bloggen: "Jag kommer ihåg hur min mamma hjälpte mig att använda något vårtmedel med en slags pensel som hon penslade på vårtorna, men det tog sådan tid och många behandlingar innan de ens försvann. Barnen har också problem med vårtor, framförallt Ellah och hon har ärvt det mesta från mig så det kommer troligtvis därifrån. För visste du att vårtor egentligen är en virusinfektion?", läs hela inlägget här ››

4 tips - så blir du av med vårtorna

Vårtor kan dyka upp på både händer och fötter. Det är den vanligaste typen av hudinfektion som orsakas av virus. Det är i allmänhet ofarliga och de flesta får vårtor någon gång i livet. Barn får dem oftare än vuxna. Här är 4 tips på hur du blir av med vårtorna.

Är det en vårta? Skicka in din bildfråga eller fråga till skolsköterskan

Har du upptäckt en prick på ditt barns fötter eller händer och känner dig osäker på om det är en vårta? Eller har du en annan fråga om vårtor? Skicka in din bildfråga eller fråga till skolsköterskan och få svar här. 

Wortie Cool - frysbehandling av vårtor

Se hur du snabbt och enkelt samt helt smärtfritt tar bort en vårta själv genom att frysbehandla den med Wortie Cool.

Wortie Plåster - bråka med vårtan

Om ditt barn inte vill frysa vårtan kan du behandla den med Wortie Plåster, ser hur du gör i filmen. 

Wortie - effektiv behandling av vårtor

Bråka med vårtan! Med Wortie Cool och Wortie Plåster tar du snabbt och effektivt bort handvårtor och fotvårtor på dig och ditt barn. Har du ett äldre barn med en envis vårta använder du Wortie Advanced. 

Wortie Cool

Precis applicering och vårtborttagare med unikt frysstift. Wortie Cool är en exakt och effektiv vårtbehandling som passar hela familjen från 4 års ålder.

Wortie Plåster

Behandlar & skyddar! Wortie Plåster för behandling av hand- och fotvårtor. Säker och lätt att använda. Passar för hela familjen, från 4 år.

Wortie Advanced

Behandling av envisa vårtor på både händer och fötter för alla från 12 år. Wortie Advanced är en komplett kit som innehåller en ledande gel som maximerar fryseffekten samt innehåller skyddsplåster.

Tips - använd Wortie Plåster under natten när ditt barn sover

Om du har ett barn som inte vill frysa bort sin vårta så är Wortie Plåster ett bra alternativ. Sätt på det när ditt barn ska gå och sova och låt sitta i 8-12 timmar. Här visar 3 barnsmamman Therese, hur du gör! 

”En liktorn och en vårta är samma sak!” Här är 5 myter och sanningar om vårtor

Du kan få vårtor av paddor eller av att gå barfota i ett badhus. Vilka myter har du gått på och vad är sant? Här är 5 myter och sanningar om vårtor ››

Dela på: