"Vi vill kunna skaffa ett syskon till Noah" | #mammapeppen
annons


# Vlogg 4: "Jag tycker det är svårt att planera min mat"

I veckans vlogg går Sara på ViktVäktarmöte och får lite rådgivning kring hur man göra smarta val när man inte har tillgång till mikrovågsugn under dagen och hur man hittar tillbaka till rutinerna efter sommaren. 

# Vlogg 3: "Jag kommer använda appen mycket den här sommaren"

I veckans vlogg är Sara på stan med en vän och passar på att ta en mumsig lunch ute. Hur håller man koll på pointsen när man inte är hemma? Sara visar den smarta ViktVäktar-appen och hur den fungerar. 

# Vlogg 2: "Det finns inte så mycket 0 Points på hotellfrukost"

I veckans vlogg pratar Sara om svårigheter med att vara ur sina vanliga rutiner när man reser. Men också om vilka möjligheter det finns att trots det leva hälsosamt. 

# Vlogg 1: "Min viktresa har jag börjat med på grund av min PCOS"

I veckans vlogg får vi höra Sara berätta om sin viktnedgång första tiden med ViktVäktarna och varför hon har svårare att bli gravid.

Sara Nilsson: "Vi vill kunna skaffa en syskon till Noah"

Sara Nilsson kommer från Hässleholm och är 29 år. Hon bor tillsammans med sin sambo och deras gemensamma son Noah som är född 2015. I ett och ett halvt år har de försökt att skaffa ett syskon till Noah, men utan resultat. Då gjorde Sara en undersökning som visade att hon hade sjukdomen PCOS och nu behöver gå ner några kilo i vikt för att kunna få hormonstimulerande medicin – som förhoppningsvis leder till ett framtida syskon till sonen Noah.

1. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Kreativ, glad och familjekär.

2. Varför är du en peppmamma?

Jag är väldigt peppig som person, delar gärna med mig av både med och motgångar, vilket gör att jag blir ganska lätt att relatera till, vilket jag tror många kommer att uppskatta.

3. Vad är hälsa för dig?

Att kunna må bra i både kropp och knopp. Man behöver inte väga x antal kilo för att vara hälsosam, utan så länge man mår bra i sin kropp så är det för mig att vara hälsosam.

4. Vad tror du kommer vara den tuffaste utmaningen i det här projektet?

Jag kan vara väldigt impulsiv av mig, vilket gör att jag måste lära mig att planera även för när jag vill spontant åka iväg. Även att kontrollera mig när det kommer till smågodishörnan.

5. Till sist – vad är din mest ohälsosamma ovana?

Smågodis eller goda bakverk är mina stora laster i livet.

Följ Sara i hennes kanaler

För att följa Sara och hennes resa, besök hennes blogg här och hennes instagramkonto @saraellstrom.se här.

Dela på: