Peppmammor – mot en mer hälsosam vardag | #mammapeppen
annons


Peppmammor 2018 – mot en mer hälsosam vardag

Nu är vi igång! Under nio månader framöver kommer vi att få följa fyra inspirerande mammor på deras resa mot ett hälsosammare liv – i både med- och motgång. De är precis som vilka mammor som helst, men har en gång för alla bestämt sig för att satsa lite mer på sig själva. Det handlar nödvändigtvis inte om att gå ner i vikt eller äta något annat än familjen gör, utan snarare om att inte falla för frestelser, att ta trapporna och att göra rätt val.

Recepttips, peppande ord, ViktVäktar-möten och snabba powerwalks blandas med sjuka barn, storhandlingar och hämtning på förskolan. För det går absolut att leva hälsosamt trots att man är mitt uppe i småbarnslivet. 

Häng på #mammapeppen du också!

Vill du också leva ett lite hälsosammare liv? Inspireras av våra peppmammor och häng på #mammapeppen du också!

Häng på #mammapeppen & årets peppmammor

ViktVäktarna har dragit igång #mammapeppen där mammor peppas och inspireras att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen med ViktVäktarna och årets peppmammor du också!

Dela på: