10 saker du inte visste om ViktVäktarna | #mammapeppen
annons

Hälsosam viktminskning med ViktVäktarna

Vill du gå ner i vikt, men ändå fortsätta leva och njuta av allt det goda i livet? Äta den mat du älskar och motionera på ditt sätt? Då ska du välja ViktVäktarna!

ViktVäktarna handlar om att göra smarta val som hjälper dig att leva mer hälsosamt. Du kan äta vad du vill, men ta lite mer av det ena och lite mindre av det andra. Hos oss får du recepten, peppen och redskapen som hjälper dig att gå ner i vikt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av viktminskning - vi vet att det fungerar! Här kan du läsa mer om att gå ner i vikt med ViktVäktarna.

 

ViktVäktarna på 1 minut

ViktVäktarna handlar om att göra smarta val som hjälper dig att leva mer hälsosamt, se filmen som på 1 minut visar hur ViktVäktarna fungerar. 

10 saker du inte visste om ViktVäktarna

Du vägs inte inför massa andra människor, du kan äta likadan mat som resten av familjen och du måste inte väga allt. Här är 10 saker som du kanske inte visste om ViktVäktarna.

 

1. Vägningen sker diskret med din coach, inte inför alla andra. Många tror att vägning hos ViktVäktarna är att man står inför andra medlemmar och alla tittar på. Så är alltså inte fallet.

 

2. Du kan äta helt vanlig mat. I handeln finns det ett brett utbud av färdigrätter som är från ViktVäktarna och en del kanske tror att det bara är den maten du kan äta som medlem, så är det inte.

3. Du kan äta mat som passar hela familjen och som du kan bjuda dina gäster på. Du behöver alltså inte göra specialmat utan kan äta samma goda mat som alla andra.

 

4. Det är enkelt att följa ViktVäktarnas system. Du behöver inte räkna kalorier utan appen räknar allt åt dig.

 

5. Du måste inte räkna, väga och mäta allting. Välj mat från en lista och slipp det med Mättande dag. Det finns massa verktyg i appen som gör det enkelt att räkna ut SmartPoints-värdet. Det finns till exempel en scanner som gör att du kan scanna EAN-koder och få reda på hur många SmartPoints en produkt innehåller.

 

6. Du kan vara med i ViktVäktarna när du ammar. Du får i dig alla viktiga näringsämnen samtidigt som du går ner i vikt.

 

7. Du kan vara med oavsett om du är vegetarian, glutenallergiker eller laktosintolerant.

 

8. Du kan fortsätta njuta och leva som vanligt, ViktVäktarna är en livsstil. Du kommer att älska att fortfarande kunna äta din favoritmat och att inte vara hungrig.

 

9. Du får stöd i din viktminskning. ViktVäktarna har duktiga coacher som inspirerar och dessutom kan du få tips och pepp från andra medlemmar.

 

10. Community i ViktVäktarnas app är ett unikt forum, där du kan inspirera och inspireras av tusentals andra medlemmar.

 

Vill du veta mer om ViktVäktarna? Klicka här ››

Dela på:


Tyck till