Följ årets peppmammor i #mammapeppen 2018
annons

Välkommen till #mammapeppen med ViktVäktarna

Häng på #mammapeppen 2018 tillsammans med årets peppmammor och WW ViktVäktarna. I år får du följa peppmammorna Jenny,  Sara, Linda och Sara i vloggar, bloggar och på Instagram under deras hälsoresor. Med #mammapeppen hoppas vi kunna peppa och inspirera mammor till att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen du också!

Är du nyfiken på WW ViktVäktarnas Coach Online?

I veckans vlogg med #mammapeppen berättar peppmamman Jenny om sitt medlemskap hos WW ViktVäktarna. Eftersom Jenny är ensamstående har hon svårt att gå på möten och har därför istället valt att ha medlemskapet "Coach Online". I vloggen berättar Jenny om vad som ingår i detta medlemskap och vad hon gillar med det. 

Vill du också starta din hälsoresa? Bli en del av #mammapeppen! Mammapeppen ger dig 20% rabatt på medlemskap hos ViktVäktarna via den här länken >>

 

Årets peppmammor 2018

Häng på #mammapeppen 2018 tillsammans med årets peppmammor och WW ViktVäktarna. I år kommer du att få följa peppmammorna Sara H, Linda, Sara N och Jenny i vloggar, bloggar och på Instagram under deras hälsoresor. 

Bli peppad av andra och låt andra peppa dig - gå med i Facebookgruppen

Gå med i vår nystartade grupp, bli peppad av andra och peppa dem i deras hälsoresor, här kommer det delas tips på recept, inspo på hur man får till vardagsmotionen och våra Peppmammor kommer dela med sig av sina vloggar och blogginlägg under resas gång, du hittar gruppen här ››

4 hälsosamma mellanmål för alla åldrar

Är du ofta sugen på något? Du är inte ensam, prova någon av dessa mellanmål när suget smyger sig på! Gott och nyttigt för både dig och ditt barn.

7 tips på hur du planerar din matvecka

Skaffa dig en bra rutin för menyplanering. Här listar vi tips för hur du planerar din  matvecka. Läs mer här ››

3 tips för att bli kvitt ditt sockersug

Vi listar några enkla knep för att bli av med sockersuget. Läs 3 tips för att bli kvitt ditt sockersug ››

Häng på #mammapeppen & årets peppmammor

WW ViktVäktarna har dragit igång #mammapeppen där mammor peppas och inspireras att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen med WW ViktVäktarna och årets peppmammor du också!

Dela på: