Följ årets peppmammor i #mammapeppen 2018
annons

Välkommen till #mammapeppen med ViktVäktarna

Häng på #mammapeppen 2018 tillsammans med årets peppmammor och ViktVäktarna. I år kommer du att få följa peppmammorna Sara, Linda och Sara i vloggar, bloggar och på Instagram under deras hälsoresor. Med #mammapeppen hoppas vi kunna peppa och inspirera mammor till att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen du också!

Bli peppad av andra och låt andra peppa dig - gå med i Facebookgruppen 

Gå med i vår nystartade grupp, bli peppad av andra och peppa dem i deras hälsoresor, här kommer det delas tips på recept, inspo på hur man får till vardagsmotionen och våra Peppmammor kommer dela med sig av sina vloggar och blogginlägg under resas gång, du hittar gruppen här ››

Årets peppmammor 2018

Häng på #mammapeppen 2018 tillsammans med årets peppmammor och ViktVäktarna. I år kommer du att få följa peppmammorna Sara, Linda och Sara i vloggar, bloggar och på Instagram under deras hälsoresor. 

Sara N: "Min viktresa har jag börjat med på grund av min PCOS"

I veckans vlogg får vi höra Sara berätta om sin viktnedgång första tiden med ViktVäktarna och varför hon har svårare att bli gravid, se hela filmen här och följ Sara här på hennes hälsoresa.

Häng på #mammapeppen & årets peppmammor

ViktVäktarna har dragit igång #mammapeppen där mammor peppas och inspireras att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen med ViktVäktarna och årets peppmammor du också!

4 hälsosamma mellanmål för dig och ditt barn

Är du ofta sugen på något? Du är inte ensam, prova någon av dessa mellanmål när suget smyger sig på! Gott och nyttigt för både dig och ditt barn.

5 säkra steg för nya vanor

Hur ändrar man sina vanor på långsikt? Här listar vi 5 säkra steg för nya vanor ››

8 myter om träning

Styrketräning hämmar viktminskning, om du tränar innan frukost bränner du mer fett. Har du hört detta tidigare? Läs 8 myter om träning och få reda på hur det egentligen ligger till ››

Viktväktarmöten för dig med småbarn

ViktVäktarmöten där barn och barnvagnar är extra välkomna! Träffa andra medlemmar för att peppa och prata med varandra. Läs mer och kolla om din ort erbjuder barnvagnsgrupper här ››

Den hälsosamma familjen

En hälsosam livsstil för hela familjen. Förbättra hälsan och spendera mer kvalitetstid med varandra. Läs mer här ››

3 tips för att bli kvitt ditt sockersug

Vi listar några enkla knep för att bli av med sockersuget. Läs 3 tips för att bli kvitt ditt sockersug ››

7 tips på hur du planerar din matvecka

Skaffa dig en bra rutin för menyplanering. Här listar vi tips för hur du planerar din  matvecka. Läs mer här ››

Smygmotionera mera!

Ta trapporna. Gå av bussen tidigare. Städa. Det har man ju hört tidigare, eller hur? Men det finns ju så mycket mer! Läs om hur du kan smygmotionera mer här ››

annons

5 smarta och heta tips för grillen

Grillandets förlovade tid är här. Njut av allt det goda utan att dina SmartPoints går upp i rök. Här bjuder vi på inspirerande tips för sommarens sköna kvällar!

Smarta val i glasskiosken

Äta glass samtidigt som du går ner i vikt? Ja, det går! Här har vi listat några smarta val i glasskiosken ››

Dela på:

Integritetsinställningscenter