#mammapeppen | Hälsosamma recept, inspiration och pepp för dig som vill gå ner i vikt
annons

Välkommen till #mammapeppen med ViktVäktarna

ViktVäktarna har tillsammans med Claudia Galli Concha dragit igång #mammapeppen där mammor peppas och inspireras att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen med ViktVäktarna och bloggaren Claudia Galli Concha.
 

Just nu - 50% rabatt på ditt medlemskap

Du har väl inte missat ViktVäktarnas blixtrea? Just nu får du 50% rabatt på ditt medlemskap - gå med här du också ››

Häng på till ViktVäktarna

I det här klippet får du följa med Claudia Galli Concha på ett möte hos ViktVäktarna och se hur det går till. Är det så att man väger sig framför alla andra? Hur funkar det? Se klippet!

Claudia: ”Nu har jag alltså förlorat totalt 20 kilo sedan Celeste föddes...”

Hur går det för Claudia i #mammapeppen? Varje måndag publicerar hon status och veckans invägning på sin blogg, läs veckans status här. Häng på Claudia under hashtagen #mammapeppen du också!

Månadens recept - Asiatiska tacos

Smakrika och hälsosamma tacos på asiatiskt vis, en ny och god variant av tacos med cashewnötter och smak av chili och ingefära. Variera den klassiska fredagstacosen med detta recept i helgen.  

annons

Häng på Claudia Galli Concha med hashtagen #mammapeppen

Gör som Claudia Galli Concha, häng på #mammapeppen du också, ladda upp dina bilder och hashtagga dem med #mammapeppen. För att synas här behöver du ha en öppen profil.

Dela på: