Följ årets peppmammor i #mammapeppen 2018
annons

Såhär mår peppmammorna idag - 9 mån efter dom gick med i WW ViktVäktarna

Årets upplaga av #mammapeppen är över för den här gången och i sina sista vloggar berättar peppmammorna Sara, Jenny och Linda hur resultatet blev - uppnådde dom sina mål? Vad var svårt? Vad har dom lärt sig? Svaren får du i videon!

 

Just nu får du 50% på ditt medlemskap hos WW ViktVäktarna om du klickar HÄR!

Välkommen till #mammapeppen med WW ViktVäktarna

Häng på #mammapeppen tillsammans med årets peppmammor och WW ViktVäktarna. Under 2018 har vi fått följa med peppmammorna Jenny,  Sara, Linda och Sara i vloggar, bloggar och på Instagram under deras hälsoresor. 

Med #mammapeppen hoppas vi kunna peppa och inspirera mammor till att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen du också!

Årets peppmammor 2018

Häng på #mammapeppen 2018 tillsammans med årets peppmammor och WW ViktVäktarna. I år kommer du att få följa peppmammorna Sara H, Linda, Sara N och Jenny i vloggar, bloggar och på Instagram under deras hälsoresor. 

Bli peppad av andra och låt andra peppa dig - gå med i Facebookgruppen

Gå med i vår nystartade grupp, bli peppad av andra och peppa dem i deras hälsoresor, här kommer det delas tips på recept, inspo på hur man får till vardagsmotionen och våra Peppmammor kommer dela med sig av sina vloggar och blogginlägg under resas gång, du hittar gruppen här ››

7 tips på hur du planerar din matvecka

Skaffa dig en bra rutin för menyplanering. Här listar vi tips för hur du planerar din  matvecka. Läs mer här ››

3 tips för att bli kvitt ditt sockersug

Vi listar några enkla knep för att bli av med sockersuget. Läs 3 tips för att bli kvitt ditt sockersug ››

Häng på #mammapeppen & årets peppmammor

WW ViktVäktarna har dragit igång #mammapeppen där mammor peppas och inspireras att leva bra och hälsosamt, äta bra mat, träna lite, kanske gå ner några kilon om man vill men framförallt njuta av livet på ett hälsosamt sätt. Med #mammapeppen får du tips, råd, inspiration och en massa goda och hälsosamma recept. Häng med på #mammapeppen med WW ViktVäktarna och årets peppmammor du också!

Dela på: