Filmer - allt om löss! | Luskollen | LOPPI.se

Se våra filmer om löss

PARANIX SCHAMPO TUTORIAL

PARANIX SPRAY TUTORIAL

PARANIX SENSITIVE TUTORIAL

PARANIX PROTECTION TUTORIAL

Dela på:

Alltid med dig mot lössen – Upptäck Paranix produkter

Paranix är Sveriges mest använda lusmedel* och har ett komplett utbud av produkter som bekämpar löss. Välj det alternativ som passar dig och din familj bäst. Här finns Paranix Spray, Paranix Shampoo, Paranix Sensitive och Paranix Protection Shampoo. Läs mer om hur du behandlar här.  

Paranix produkter finns att köpa på apotek: Apotek HjärtatKronans Apotek, Apotea, Apoteket AB, MEDS, Apohem, Llyoyds Apotek, Apoteksgruppen


Paranix Protection Shampoo – Förebygger lusangrepp
Går det löss på skolan eller förskolan? Skydda familjen mot lusangrepp med Paranix Protection Shampoo, ett 2-i-1-schampo som både tvättar och skyddar. Schampot gör det håret rent och behagligt, samtidigt som det skyddar mot hårlöss genom att torka ut eventuella löss innan ett lusangrepp hinner få fäste. Schampot har en behaglig doft och passar alla i familjen över 2 år. Att skydda sig mot hårlöss har aldrig varit lättare.

Paranix Sensitive – En behandling räcker
För dig med långt hår rekommenderar vi Paranix Sensitive som är mild mot hår- och hårbotten, behandlingen gör dessutom håret mjukt och lättkammat. Paranix Sensitive tar bort löss och ägg med endast en behandling. Den kan användas på vuxna och barn från 6 månader. En förpackning räcker till 1-2 appliceringar, beroende på hårets längd. Luskam medföljer.

Paranix Shampoo – Verkar på 10 minuter
Paranix Shampoo verkar på endast 10 minuter och gör lusbehandlingen lika lätt som att tvätta håret. Schampot är enkelt att skölja ur och har en behaglig doft. Efter behandlingen kammar du effektivt bort döda löss och ägg med luskammen som följer med i förpackningen. Upprepa behandlingen efter en vecka för en lyckad behandling. Paranix Shampoo kan användas på vuxna och barn från 2 år och en förpackning räcker upp till åtta appliceringar.

Paranix Spray – Effektiv vid en behandling
Med Paranix Spray kan du avlägsna löss och ägg snabbt och effektivt med en 15 minuters behandling. Sprayen är luktfri och sprayas enkelt i håret utan att kladda. Den kan användas av vuxna och barn från 6 månader, och du får med en luskam i förpackningen. Paranix Spray räcker till cirka fyra appliceringar beroende på hårets längd. Tänk på att en behandling räcker vid noggrann kamning, men om levande löss upptäcks rekommenderar vi att upprepa behandlingen efter 7 dagar.

 

 

*IQVIA, Consumer Health National Sales Audit, Sweden, Antiparasitic Products for Hair, T.Pharmacies, Value Sales & Unit Sales, MAT w.52 2020

Paranix är en serie med medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning. Perrigo Sverige AB, www.perrigo.se PAR210903SE1RA

Så luskammar du - steg för steg

Så luskammar du – steg för steg

Här får du en guide i hur du enkelt luskammar dig själv, dina barn eller din partner i jakten på ...
Läs Mer
10 saker du behöver veta om löss

10 saker du behöver veta om löss

Löss livnär sig på blod, äggen kallas gnetter, de hoppar inte och allt annat du behöver veta om löss – och ...
Läs Mer

Tyck till