Sommarlovskryssa med Silja Line! | Familjekul med Silja Line
Sommarlovskryssning Silja Line

Få rabatt på din sommarlovskryssning med Silja Line!

Åk på sommarlovskryssning med hela familjen i sommar! Nu får du upp till 20% rabatt på kryssningar med Silja Line till Helsingfors och Åbo.

Njut av sommarens ledighet med en minisemester för hela familjen. På Silja Lines fartyg finns det något för alla åldrar och smaker. Vad sägs om ansiktsmålning, bollhav och mini-disco för de små? Familjen kan också njuta av bland annat god mat, shopping till superpriser, avkoppling i relaxavdelningen och soliga stunder uppe på däck. Just nu erbjuder vi på LOPPI upp till 20% rabatt på resor till Helsingfors och Åbo under sommarmånaderna. Boka din familjekryssning med Silja Line till Helsingfors och Åbo eller med Tallink till Riga eller Tallinn. Ta även chansen att få upp till 20% rabatt på hotellpaket om ni vill stanna kvar på destinationen.

Familjekul Aktiviteter Ombord

 

Få upp till 20% rabatt på din bokning!

Uppge koden: 118284 i bokningen på Tallink Silja för att ta del av rabatten.
Koden ger 20 % rabatt på resor i standardhytt (ej familjehytt) till Helsingfors och Åbo i juni och augusti samt 10 % rabatt på resor till samma destinationer under juli månad. Koden gäller för begränsat antal platser. 
Koden gäller fr.o.m 16 maj t.o.m 31 augusti 2017.  Klicka här för att läsa mer och boka din kryssning ››

Om destinationerna:

Helsingfors
En härlig stad vid havet med fin arkitektur. Helsingfors erbjuder på sitt eget charmiga sätt en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Här upplever du spännande sevärdheter, svensk teater, trevliga shoppingstråk och fantastiska smakupplevelser. Läs mer och boka kryssning till Helsingfors här ››

Åbo
Finlands äldsta stad som lockar turister från hela världen. Åbos gator, torg och byggnader vittnar om livet från medeltid till nutid. Äventyrsbadet på Sokos Hotel Caribia, vattenparken JukuPark och Muminvärlden i Nådendal står högt på önskelistan hos barnen. Läs mer och boka kryssning till Åbo här ››

Riga
Lettlands charmiga huvudstad Riga är ett populärt resmål. Här kan du strosa runt bland butiker, kullerstensgator och mysiga caféer. Boka en prisvärd spabehandling och njut av vällagad mat. Ett tips för er som barnfamilj är att bo på Tallink Hotel Riga. Alla barn (3-12 år) får roliga presenter i receptionen: en fin ryggsäck, såpbubblor och barntatueringar. Läs mer och boka kryssning till Riga här ››

Tallinn
Tallinn är fullt av överraskningar och imponerar med utmärkta restauranger, historiska skatter och ett spännande nöjesliv. Här finns mysiga caféer och ett bra shoppingutbud. Läs mer och boka kryssning till Tallinn här ››

 

Vad är bäst med Silja Line? Vi frågar barnen!

Paula Uribe och Hugo Rosas bjuder in till dagsfest med Silja Line och låter alla barnen vara testpatrull. Vad är bäst på båten? Vad får leklandet för betyg och hur smakar maten? Nyfiken på resultatet? Se klippet för att se vad testpatrullen säger! 

Häng på familjen Rosas Uribe på minisemester

Ombord på Silja Line Symphony väntar en massa spännande och kul för barnfamiljen, i hytten finns det fina mumindetaljer och på fartyget finns allt från bollhav till disco och poolbad. Häng på pappa Hugo, mamma Paula och döttrarna Molly och Leonore på deras mysiga minisemester med Silja Line. Se klippet! 

Dela på:


Tyck tillLÄS OCKSÅ


7 anledningar att kryssa till Muminvärlden i sommar

Ta med hela familjen på ett äventyr till Mumins magiska ö. Starta semestern med en härlig kryssning till Åbo där ...
Läs Mer

Tävling: Bo i muminhytten – vinn resa med Silja Line!

Nu tävlar vi ut en 40-timmars kryssning till Helsingfors med middag ombord och en dag i land för hela familjen! Under ...
Läs Mer
Sommarlovskryssning Silja Line

Få rabatt på din sommarlovskryssning med Silja Line!

Åk på sommarlovskryssning med hela familjen i sommar! Nu får du upp till 20% rabatt på kryssningar med Silja Line till Helsingfors ...
Läs Mer