Allt om familjekryssningar i Östersjön | Familjekul på LOPPI

Välkommen till Familjekul med LOPPI & Silja Line

Vad händer ombord på fartygen, vilka ställen måste ni besöka i Helsingfors och vilken kryssning passar just dig och din familj? Här på Familjekul med Silja Line finns härlig inspiration och massa tips så att du kan åka på den perfekta minisemestern med din familj!

Parkryssa med Hugo och Paula

Hugo Rosas och Paula Uribe lämnade barnen hemma och tog med sig vännerna David och Simone på en härlig parkryssning till Helsingfors. God mat, bastubad, shopping och avkoppling stod på schemat. Häng med på deras resa!

Tid på tu man hand

Fixa barnvakt över helgen och unna dig och din partner en lyxig minisemester med Silja Line. Läs mer om att parkryssa här >> 

 

 

Häng på Familjen Rosas Uribe på minisemester

Ombord på Silja Line Symphony väntar en massa spännande och kul för barnfamiljen, i hytten finns det fina mumindetaljer och på fartyget finns allt från bollhav till disco och poolbad. Häng på pappa Hugo, mamma Paula och döttrarna Molly och Leonore på deras mysiga minisemester med Silja Line. Se klippet!

Besök bastuparadiset Löyly

Ska du kryssa till Helsingfors? Passa då på att besöka Löyly och upplev finsk bastutradition på riktigt. Läs mer om Löyly >>

Vad är bäst med Silja Line? Vi frågar barnen!

Paula Uribe och Hugo Rosas bjuder in till dagsfest med Silja Line och låter experterna själva, barnen, vara testpatrull. Vad är bäst på båten? Vad får leklandet för betyg och hur smakar maten? Nyfiken på resultatet? Se klippet för att se vad testpatrullen säger!

Häng på tvillingarna Lagergren och deras familjer ombord på Silja Galaxy

Häng på ombord på ett av Silja Lines kryssningsfartyg, Silja Galaxy. Här spenderar tvillingarna Jessica och Angelica Lagergren 23 timmar ombord tillsammans med sina familjer. Se klippet! 

Familjekul i Muminvärlden!

Hugo Rosas och Paula Uribe tog med sig barnen till Muminvärlden i Nådendal för att träffa Mumin, Stinky, Snorkfröken och alla de andra karaktärerna från Tove Jansons älskade böcker. Vad får Muminvärlden för betyg? Hur länge är parken öppen och hur tar du dig dit? Spana in filmen för svaren på alla frågor och glimtar från familjens härliga dag i parken. Vill du åka med Silja Line till Åbo? Här hittar du rabattkod som ger dig upp till 20% rabatt!

Dela på: