Julpyssla bästa ”gå-bort-presenten”!

Har du också fått upp ögonen för trenden med hemmagjorda ”gå-bort-presenter”? Ta nu steget längre och se till att leverera ditt hemlagade julgodis, pepparkakor eller glögg i en personlig förpackning. Skapa din egen kakburk med ditt foto, personliga flasketiketter och vackra etiketter till glasburkar. Låt dig inspireras på smartphoto.se och få din julrabatt med upp till 40% rabatt!

Så skapar du enkelt en personlig inslagning till ”gå-bort-presenten” i juletid

Snart börjar inbjudningarna till glöggmys och julmiddagar att landa i brevlådan. Det är hög tid att ladda upp med härliga hemmafixade ”gå-bort-presenter”. I år tycker vi att du ska gå steget längre och även skapa din egen inslagning och paketering av dina hemlagade härligheter. Låt dig inspireras av smartphotos nya julsortiment:

Se mer hos SmartphotoSkapa en egen kakburk till årets pepparkaksbak

Har du också det perfekta pepparkaksreceptet som alla dina vänner gärna vill komma åt? Baka pepparkakor och ge bort i present! Gå-bort-presenten måste självklart också levereras med stil. I år lanserar smartphoto den nya produkten Kakburk med foto där du på locket sätter din personliga prägel. Kika in här för att se alla möjligheter som finns.

Se mer hos SmartphotoLyft julgodiset till en ny nivå

Spara alltid gamla syltburkar och gurkburkar. Med ett varmvattenbad får du loss den gamla etiketten och du har en vacker burk redo att dekorera. Det gör du enkelt med smartphotos etiketter för burkar. Sätt din personliga prägel på etiketter med egen bild och text.

Vill du veta mer? Klicka här!

Se mer hos Smartphoto”Wow, gör du egen glögg!?”
Tillhör du den duktiga skaran som varje år gör din egen glögg? Att komma med en egen glögg som du tappat upp i vackra flaskor till vännens glöggmys imponerar på vem som helst! Se nu till att alla på festen ser att glöggen faktiskt är gjord av dig. Med en egen designad etikett kan du sätta din signatur och julhälsning direkt på flaskan.

Tips! Gör du inte egen glögg så kan du alltid köpa färdig glögg, ta bort originaletiketten och klistra på din egen etikett med en personlig julhälsning på ☺ . Kika in idag på smartphoto.se och upptäck många nya juliga designs för 2015!

Glöggmys med stil

Bjud in dina vänner på glöggmys med stil

Juletid är den perfekta tiden att samla familj och vänner på mysiga glöggkvällar. Tiden går fort och det är hög tid att skicka inbjudningar innan allas kalendrar är fullbokade. Titta därför redan nu in på smartphoto.se och beställ vackra och personliga inbjudningskort. När du ändå är inne och tittar kan du även ta lite tid och redan nu beställa årets julkort. Perfekt att ha det klart i god tid innan den riktiga julstressen slår till.

Årets julklappstips – låt barnens teckningar bli vackra julklappar

Låt barnens teckningar bli julklappar

Kommer ditt barn också hem med mängder av färgglada teckningar och pyssel från förskolan? Samla ihop det härligaste teckningarna från året, scanna in dem – eller fota dem – så har du konstverken sparade digitalt. Nu kan du enkelt börja skapa personliga julklappar där ditt barns kreativitet står i fokus.

smartphoto har över 250 olika fotoprodukter, så här är det bara din egen kreativitet som sätter gränser! Låt ditt barns teckningar pryda den snygga kudden i soffan, brickan, iphone-skalet eller temuggen. Eller skapa riktig konst av teckningarna och tryck upp dem på en canvas, postertavla eller kanske en tavla i akrylglas eller aluminium.

Som vanligt kan du även skapa uppskattade julklappar av dina bästa foton och bilder. Titta in här och upptäck smartphotos hela utbud.

Få upp till 40% rabatt

Tävling med smartphoto – avslutad!

Var du med och tävlade om ett presentkort från smartphoto på 500 kronor. Inom kort presenterar vi 3 vinnare av presentkort à 500 kr, att handla för på smartphoto.se!

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på följande:

  1. I vilka format finns smartphotos nya snygga kakburk i metall?
    (svaret hittar du på smartphoto.se)
  2. Om du vann presentkortet på 500 kr, vad skulle du köpa? Motivera.

Mejla in ditt svar till tavling@loppi.se senast den 24/11 2015. Märk mejlet med ”smartphoto julpysseltävling”.

Loppi_julguide_0001_2