Jullovets bästa life hack

I annonssamarbete med SF Kids Play och SF Anytime

Jullovet är här och många familjer ska ut och resa. Kanske ska du och barnen åka buss, tåg till fjällen eller flyga utomlands till solen? Med  SF Kids Play och SF Anytime kan du göra resandet smidigare än någonsin. Här hittar du den bästa underhållningen med offline-funktion som gör att du kan se den även på resande fot. Det finns något för alla i familjen, stora som små. Just nu får du på LOPPI SF Kids Play kostnadsfritt i 2 månader, läs mer här ›› 

5 tips för en lyckad resa med barnen

1. Ladda ner SF Kids Play
Ni kan se de klassiska barnfilmerna som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, men ni får även följa med på äventyr med Greta Gris och Brandmannen Sam. Du kan ladda ner favoriterna när ni är uppkopplade och se de även när surfplattan eller telefonen är i offline-läge.

2. Packa en härlig matsäck
Packa med dig barnens favoriter så att ni kan ha en picknick längs vägen. Gör i ordning goda smörgåsar, kakor och dryck. Gör resan till en del av semestern och koppla av redan från start.

3. Ta många pauser

Åker ni bil? Planera stopp längs vägen och sträck på benen och ta frisk luft.

4. Lek lekar!
När ni tittat klart på era favoritserier och filmer kan ni leka roliga lekar. Räkna djur ni ser utanför fönstret om ni åker buss, tåg eller bil. Flyger ni kan ni leka ordlekar, säg till exempel alla djur ni kommer på, på bokstaven S.

5. Ta med filtar och kuddar
Filmstunden blir mysigare om ni har med er varsin kudde och en filt. Gör stunden med paddan/mobilen/datorn till en avkopplande och rofylld stund.

Vad är SF Kids Play?

SF Kids Play är en enkel och lekfull playtjänst för barn där du kan streama barnfilmer, barnserier och barnböcker. Här hittar du allt från Greta Gris till Astrid Lindgrens populära karaktärer. Hos SF Kids Play är alla välkomna, men barnen är hedersgäster.
emil_pippi_sfFoto: AB Svensk Filmindustri

Ställ in en timer

Det finns en timerfunktion som du kan ställa in hur länge ditt barn får titta. Den funktionen är perfekt även när ni inte ska resa. Kanske vill du bestämma att ditt barn får kolla en stund innan skolan eller förskolan, då är det perfekt att sätta en tidsbegränsning.

Skaffa SF Kids Play här >>

 

Favoritfilmer på väg eller när ni är framme

Ladda ner dina favoritfilmer på SF Anytime innan du ska ut och resa, så kan du se filmerna i offlineläge – perfekt för flygresan.

Det finns två sätt att använda funktionen offline på för SF Anytime. Antingen hyr du film och kan då ladda ner den och se den flera gånger under 48 timmar fr.o.m. att du gjort din betalning. Det andra alternativet är att du köper filmen, då kan du ladda ner den och se den offline så länge du vill i din iphone och ipad.

Just nu kan du bland annat se Superhjätarna 2. SF Anytime har de nyaste filmerna först, direkt efter bio.

Missa inte den populära familjefilmen Superhjältarna 2 hos SF Anytime.

Vad är SF Anytime?


SF Anytime är en tjänst för dig som vill hyra eller köpa och se på film online, snabbt och smidigt. SF Anytime har de nyaste filmerna först. Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid, du betalar endast för det du tittar på. Det är bara att logga in, välja film och betala så börjar filmen spela direkt i din dator eller TV.

Hyr din film hos SF Anytime här >>

Så gör du

Skapa först ett konto hos SF Kids Play och SF Anytime och ladda sen enkelt ner apparna SF Kids Play och SF Anytime i appstore eller google play.
googleplay

Het filmlista på nya filmer du inte vill missa:

1. Mission: Impossible – Fallout 
2. Mamma Mia! Here We Go Again
3. Ant-Man and the Wasp
4. Grinchen – Julen är stulen
5. Hotell Transylvanien 3: En monstersemester
6. Ocean’s 8

7. Ensam hemma
8. Den blomstertid nu kommer
9. Jurassic World: Fallen Kingdom
10. Fantastiska vidunder och var man hittar dem
11. Sicario 2: Soldado
12. Skyscraper