Influencern Jessica Lagergren: “Jag älskar att sitta bredvid Elsa när hon spelar”

I annonssamarbete med Zcooly

Vi har pratat med LOPPIs influencer Jessica Lagergren, som tillsammans med dottern Elsa, har testat tjänsten Zcooly. Tjänsten erbjuder lärande spel för barn mellan 5-12 år.

Vi passade på att ställde några snabba frågor till Jessica kring deras erfarenheter med appen och hennes generella tankar kring skärmtid för barn.

Tidsbegränsat erbjudande: Signa upp dig och testa Zcooly gratis här – utan bindningstid.

Jessica om skärmtid

Det här med skärmtid för barn är ett omtalat ämne bland många föräldrar. Jessica delar med sig av sina erfarenheter.

– Min erfarenhet av skärmtid är nästan bara positiv. Elsa lär sig otroligt mycket med hjälp av sin padda. Allt från att räkna till att prata engelska. Visst kan jag tycka att hon blir lite väl uppslukad av paddan ibland, men då lägger vi bort den för resten av dagen och gör annat. Jag har aldrig sett det som något problem hemma hos oss utan tycker tvärtom att paddan kan vara en räddare i nöden många gånger, säger Jessica.

Hon fortsätter.

– Det bästa med Zcooly är helt klart att Elsa lär sig att räkna. Zcooly är uppbyggt på ett roligt sätt som gör att Elsa gärna väljer att spela det när hon har skärmtid.

Foto: Jessica Lagergren

Tjänsten förändrar vardagen

Zcoolys tjänst har blivit populär eftersom att den kombinerar lärande och lek. Skärmtiden blir meningsfull så du som förälder kan med gott samvete låta ditt barn sitta vid skärmen.

– Tjänsten har förändrat vardagen på det sättet att Elsa intresserar sig mycket mer för siffror nu än innan. Det är kul att se henne upptäcka mattens värld på ett roligt och enkelt sätt. Jag önskar att Zcooly hade funnits när jag var liten.

Tidsbegränsat erbjudande: Signa upp dig och testa Zcooly gratis här – utan bindningstid.

Elsa ger appen tummen upp

– Elsa älskar Zcooly! Hon tycker väldigt mycket om att ändra utseende på sin avatar. Nyligen ändrade hon sin avatar så att det blev “en riktigt snygg kille” som hon själv kallade honom. Jag älskar att sitta bredvid Elsa när hon spelar Zcooly och ibland väljer hon öar/spel i Zcooly som är för äldre barn och då vill hon gärna att jag hjälper till. Hon är envis och låter sig inte begränsas av att hon inte förstår, säger Jessica.

Foto: Jessica Lagregren

Testa Zcooly gratis

Är du sugen på att testa? Just nu kan du göra det helt utan kostnad i så mycket som en hel månad. Perfekt när barnen är hemma från skolan och du behöver fokusera på jobb.