Höstart 2019

Äntligen är det dags igen för höstens peppigaste influencerevent

Äntligen är det dags igen för höstens creddigaste influencerevent – VMB Influencer Award. Årets tema är karriär och balans och på plats kommer det vara kunniga talare, inspirerande profiler och aktuella varumärken. Alla redo att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap i influencerbranschen. 

När: Söndag 8/9, 2019 kl. 11-14.00
Var: Meeting Room, Kungsholmen
Vem: 200 specialinbjudna influencers inom målgruppen mamma/kvinna. Är du en influencer som inspirerar mammor och pappor i dina sociala kanaler? Har du minst 2000 följare på Instagram, Blogg, Youtube eller Podd?  Anmäl ditt intresse att komma på eventet genom att maila till event@loppi.se

VMB Influencer Awards

Under eventet kommer vi dela ut VMB Influencer Awards. Vi vill hylla och uppmärksamma influencers och varumärken som påverkar och inspirerar inom mamma- och familjemålgruppen som på olika sätt förtjänar att uppmärksammas lite extra.

Nominera dig själv eller en profil du tycker stämmer in i följande kategorier:

Årets Trendsättare
En förälder som alltid är först med det senaste, visar vägen och inspirerar andra att göra likadant. Är det något som är på väg att trenda så kan man vara säker på att höra det hos den här profilen.

Årets Uppstickare
En modig förälder som vågar bryter normen och går sin egen väg utan att tvivla på sin sak eller bry sig om vad massan tycker.

Årets Nykomling
En förälder som är rykande färsk i influencerbranschen och fått många följare på kort tid i sina kanaler.

Årets Storyteller
En förälder som är vass på att producera content som berättar en story och fångar följarna. Den röda tråden märks tydligt i allt som skapas.

Årets Igenkänning
En förälder vars följare känner “exakt så är det!“ när dom besöker profilens kanaler. Den här personen delar med sig av det roliga, urspårade, sorgliga och vardagstrista som livet bjuder på.

Vet du någon som förtjänar att vinna? Nominera din favorit här
(nomineringen stänger 14/7):

    För att kunna behandla din ansökan behöver vi ta del av dina personuppgifter som är obligatoriska i detta formulär, läs mer här.

Under galan kommer det också delas ut pris till Årets Hjältemamma – En mamma som går genom livets hårdare prövningar och hjälper andra genom att dela med sig av utmaningarna i livet. Vinnaren av detta pris väljs av en jury och går därför inte att nominera till!

LOPPI Höststart 2018

Vill du veta mer om vad som hände på förra årets eventet eller var du där och vill se om du hamnade på bild? Spana in eventfilmen här under: