Hemma i karantän? Bästa butikerna att spana in

Det här är en kommersiell artikel innehållande annonslänkar.

Hur behåller man modet och tålamodet i dessa tider av självkarantän och isolering hemma? Hint: Underhållning. Passa på att göra fynd online som kan botar tristessen för hela familjen. Sällskapsspel, roliga prylar, redskap till hemmagymmet, prylar till hemmakontoret, samt bästa rean på både kläder och skönhet. Här nedan hittar du våra 8 favoritbutiker att spana in online*.

Våra favoriter

Adlibris

Clas Ohlson

Gymgrossisten

Kronans Apotek

Lyko

Partykungen

NA-KD

Members

Adlibris

Se till att bunkra upp på underhållning för hela familjen. Sällskapsspel, spännande böcker, pussel och pyssel. Adlibris har dessutom fortfarande sin bokrea igång, så du kan definitivt göra grymma fynd. Klicka här för att komma till rean.

Clas Ohlson

Här hittar du allt du behöver för att uppdatera hemmakontoret. Du kan också passa på att ta tag i några av familjen hemmaprojekt eller bunkra upp med produkter som är bra att ha hemma. Klicka här för att komma till butiken.

Gymgrossisten

Gymgrossisten har allt du behöver i dessa tider, det vill säga allt för hemmagymmet. Du behöver få utlopp för din energi och gymmet är stängt. Här kan du shoppa proteinpulver, proteinbars, träningskläder och träningsredskap. Du hittar även flera av dessa prylar på rea här.

Kronans Apotek

Shoppa läkemedel och andra bra-att-ha-hemma-grejer online. Slipp folkmassorna och klicka hem allt familjen behöver redan nu. Klicka här för att komma till butiken.

Lyko

Passa på att shoppa allt du behöver för att unna dig (och barnen) ett lyxigt hemmaspa. Badskum, doftljus, aniktsmasker, nagellack, tandblekning och andra roliga skönhetsprodukter. Här hittar du massa bra erbjudanden på kända märken och nyheter.

Partykungen

Som sagt, underhållning är viktigt. Hos Partykungen kan du räkna med att hitta roliga, smarta och onödiga prylar som motverkar tristess i tider som dessa. Shoppa här

NA-KD

Slipp gå ut i stora folkmassor för att klicka hem de senaste trenderna – shoppa direkt från soffan! Hos NA-KD kan du just nu göra superfynd med upp till 70 procent rabatt. Spana in rean här.

Members

Här gör du superfynden! Members är butiken som ger dig nya erbjudanden varje dag. Spara upp till 88 procent rabatt på kampanjer från lyxiga varumärken. Klicka här för att komma till rean.

*Vi reserverar oss för att rean kan ha tagit slut innan vi har hunnit plocka ner butiken. 

Missa inte: Är du modeintresserad? Då får du inte missa superguiden som vår systertidning Nyheter24 Shopping gjort om höstens modetrender.