Hemma hos familjen Rosas och Angelica Lagergren

I samarbete med Telia Zone. Hur smart hem har Hugo Rosas, Paula Uribe och Angelica Lagergren egentligen? Häng med in på en rundtur!

Smarta hemmet hos LOPPI i samarbete med Telia Zone har vi samlat artiklar om hur du kan få ett smartare hem med hjälp av ditt bredband/wifi och så kommer vi med tips på lösningar som spar tid och energi för dig och din familj.

Du får även följa med hem till Hugo Rosas, Paula Uribe och Angelica Lagergren som alla visar upp de bor och hur deras hem blivit smartare med hjälp av Telia Zone.

Läs Hugo Rosas inlägg om Telia Zone här >>

Läs Angelicas inlägg om Telia Zone här >>

Klicka dig in på Smarta hemmet och läs mer om hur du kan göra ditt hem smartare >>

 

Vad är Telia Zone?
Telia Zone är en del av Teliakundernas wifi som gör smarta tjänster ännu lite smartare. Aktivera appar och uppkopplade apparater med Telia Zone och gör ditt hem säkrare, miljövänligare och roligare – helt enkelt din vardag enklare. Telia Zone anpassar dina digitala tjänster efter dig och ditt liv. Gå in på telia.zone för att se om du har Telia Zone och för att ta del av förmånliga erbjudanden från våra samarbetspartners. Du bestämmer själv hur du vill använda Telia Zone. Nöj dig med att aktivera en gratisapp eller köp hem de där smarta prylarna som förenklar livet rejält. Telia Zone är en kostnadsfri funktion i din wifi-router från Telia och du beställer själv de tjänster eller produkter du vill ha från våra samarbetspartners. Redan idag erbjuder de produkter inom säkerhet, energi, musik och media – och ännu fler är på gång!