Härliga sommarben snabbt – så gör du! 

I annonssamarbete med Panasonic

Vill du slippa små skärsår och irritationer i huden efter rakning? Eller smärtan som uppstår vid vaxning? Lösningen stavas Panasonics epilator ES-EL8A. Du får lena ben snabbt och är redo för sommaren. Missa inte rabattkoden som ger dig 20% rabatt på epilatorer och personvård. 

Äntligen sommar och sol, och för många innebär det kjolar, klänningar och shorts. Att ta bort hårväxt är inte för alla, men för de som väljer att göra det finns det lösningar som är praktiska och som gör att du sparar tid. Kanske minns du din mammas gamla epilator som var smärtsam och svår att använda? Med Panasonics epilator ES-EL8A är smärtan minimal och hårväxten ett minne blott. Med Panasonics bästa epilator kan du attackera hårstrået betydligt tidigare än om du använder vaxning som metod. Du kan även få bort enstaka hårstrån som tenderar att växa fritt. Är du intresserad av hudvård och hårborttagning? Då ska du läsa vidare så att du får ta del av alla fördelar som finns med just epilering. Den här epilatorn är dessutom snygg att ha framme i badrummet.

6 fördelar med att epilera

1. När du vaxar behöver du vänta på att håret växer ut innan du kan ta bort det. Med Panasonics epilator kan du ta bort håret redan vid 0,5 mm.

2. Med ES-EL8A kan du både torr och våtepilera dig. Du kan epilera dig i duschen, epilatorn är nämligen vattentät. Du behöver inte hålla på och kladda med vax för att sen ta en dusch, du sparar därmed massa tid. Tid du kan lägga på saker du tycker om att göra istället.

3. Du slipper skärsår efter rakhyveln och slipper därmed ha plåster i beredskap vid hårborttagning.

4. Du ser exakt var du tar bort håret eftersom Panasonics epilator ES-EL8A har en inbyggd LED-lampa. Du kan alltså epilera lite var som helst.

5. Epileringsapparaten har ett flexibelt huvud som är 90% rörligt. Det innebär att det följer kroppens alla former och underlättar för att komma åt överallt.

6. Du sparar in pengar. Om du brukar boka in vaxning på salong kommer du nu att spara in både pengar och tid. Genom maskinens dubbla epileringsdiskar går det snabbt och du kan göra det själv hemma.

Effektiv och smidig

En av faktorerna som gör Panasonics epilator smidig och effektiv är att den har extra många tweezers, det vill säga små pincetter. Den har 60 tweezers, fördelat på 2 st epileringsdiscar vilket kan jämföras med andra epilatorer som normalt brukar ligga på 20-48 tweezers. Att få bort hår från kroppen ska inte behöva ta en evighet eller göra ont. Panasonics epilator har ett bredare huvud så att du får upp många fler hårstrån per drag än med andra produkter på marknaden. Till Panasonics epilator ES-EL8A ingår 9 olika tillbehör. Du får med olika epileringshuvuden som är anpassade för bikinilinje, ben och armar men också en fotfil för att ta hand om dina fötter. Nu kan du få både lena sommarben och härliga fötter i sommar med en och samma lilla och smidiga apparat.

Läs mer om Panasonics epilator här >>

Vinn Panasonic epilator och kit med hudvård

“Jag har nog aldrig haft så här lena ben”, se vad bloggerskan Ida-Marie tycker efter att ha testat Panasonic epilator ES-EL8A-P503 här.

Rabattkod!

Med koden sommarben får du 20% rabatt på epilatorer och all annan personvård för både kvinnor och män i shop.panasonic.se