Häng på tiokronorseffekten och tävla om en full tank!

I sommar satsar Circle K på tiokronorseffekten och en lunch på vägen eller fikastopp efter badet har aldrig varit billigare. För bara 10 kr får du en varmkorv med bröd, en 250 ml cola, en sommarbulle, pannkaka eller GB Sandwich. Gör som familjen Rosas/Uribe och häng på du också!

Se hur smart tiokronorseffekten är i klippet med Hugo Rosas och Paula Uribe. Spana även in vår nya sajt Sommarstoppet för fler videos och smarta tips ››

Tävling – Vinn en full* tank!

Under sommaren färdas vi långt och kort i bilden. Har du ett bra tips på resmål i Sverige? Dela med dig och var med att tävla om presentort på miles drivmedel från Circle K. Tävla här ››
*presentort värt 1000 kr på miles drivmedel från Circle K

 

6:e på köpet!

Som medlem i Circle K EXTRA Club får du alltid 25 öre rabatt per liter* på drivmedel när du tankar de tre första månaderna. När du är inne och tankar kan du passa på att snygga till bilen i biltvätten – som medlem får du nämligen också var 6:e biltvätt (Diamanttvätt) på köpet. Dessutom får du också den 6:e koppen kaffe på köpet. Och det bästa av allt är att du inte behöver hålla reda på något stämpelkort själv – du registrerar ditt medlemskap genom att ansluta ditt bank- eller betalkort och så håller Circle K automatiskt räkningen på dina erbjudanden. Perfekt!

Du som ansluter dig nu får dessutom ett härligt välkomsterbjudande för bara 1 kr. Läs mer på Sommarstoppet eller bli medlem direkt på Circle K EXTRA Club.

*Gäller på bemannade Circle K stationer.