Gör en personlig och unik Barnets första bok

I samarbete med cewe.se

Tiden går snabbt med barn. Vi upplever en massa fantastiska ögonblick och roliga stunder som helst inte ska glömmas. Med barnets första bok, en riktig bok med massor av bilder och berättelser, kan vi som föräldrar lättare komma ihåg dessa fantastiska ögonblick.

Barnets första bok som en fotobok
Du kan välja att köpa en vanlig ”Barnets första bok” i affärerna som normalt innehåller högtidsdagar från barnets första år. I den typen av bok är det redan bestämt vilken information och bilder du ska sätta in. Men om du är ute efter något lite mer personligt och flexibelt kan du göra din egen unika Barnets första bok som en fotobok. När du gör en fotobok är det upp till dig själv vad den ska innehålla, hur lång tid den ska sträcka sig över och vilka foton och berättelser du vill ha fokus på. Och så får du en Barnets första bok som ingen annan har.

Vad ska Barnets första bok innehålla?
Det finns hur många möjligheter som helst när du gör Barnets första bok som en fotobok. Du kan t.ex. välja att bara ta med bilder och information från barnets första år, eller kan du låta fotoboken sträcka sig över en längre tid, samt innehålla all den information, texter och bilder som du tycker passar till just din bok.

När du gör Barnets första bok som en fotobok kan den t.ex. innehålla:
– Små berättelser om ditt barns utveckling.
– Roliga historier från barnets liv, särskilt de första åren.
– De första orden och roliga citat.
– Välj mellan en mängd olika designmallar, cliparts och illustrationer som kan vara med till att understryka en bestämt händelse.
– Tomma sidor med plats för hand- och fotavtryck.
– Och självklart ett obegränsat antal bilder från graviditeten, det första steget, den första födelsedagen och mycket mera.

Notera under tiden
När du har bestämt dig för att göra en unik och personlig Barnets första bok kan du börja med att:
– Ta bilder under tiden och välja ut de bilder som du vill ha med i boken.
– Skriv ner små historier och citat som du för allt i världen inte vill glömma. Antingen kan du skriva dem i en anteckningsbok, eller skriva dem direkt i din CEWE FOTOBOK. Beställningsprogrammet sparar din fotobok så länge du behöver.
– Överväga vad som mera är viktigt att få med i boken.

När du är klar till att komma igång kan du besöka oss på CEWE.se. Vi levererar Europas populäraste fotobok, CEWE FOTOBOK, som ger dig massor av möjligheter för att göra en unik och personlig Barnets första bok i den storlek, med det omslag och med den papperstyp som du bäst tycker om.

Läs mer om och gör Barnets första bok i en CEWE FOTOBOK.