Gabriella Joss – Ny toppbloggare på LOPPI!

Möt LOPPI:s nya toppbloggare Gabriella Joss. Du får läsa om hur den första tiden med sonen Jason har varit och hur man lyckas få så många följare på instagram som Gabriella har. Varmt välkommen till LOPPI, Gabriella! 

Ni är så unga och har redan barn och 2 små vovvar också – var Jason planerad?

– Ja! Han var planerad och vi hade längtat efter ett plus på stickan rätt länge! Här har jag delat med mig om vår resa till en graviditet.

Första tiden hemma brukar vara ganska omtumlande, hur har allt gått för er och hur mår du?

– Första tiden hemma har för vår del varit magisk. Jason känns så naturlig i vårt liv. Nästan som om han alltid har varit här! Självklart är det mycket att göra men hittills har föräldraskapet varit enbart fantastiskt och vi njuter av varje sekund. Jag är lyckligare än någonsin!

Berätta om ditt bästa gravidtips?

– Mitt bästa tips till alla gravida där ute är att lyssna på sin kropp och inte pressa sig själv. Vila massor och njut av varje sekund! Och ta varje dag som den kommer. Duscha länge, ät vad du vill, baka, mys i soffan framför serier, fika med vänner osv. Den där tiden som gravid är lite helig och tyvärr så stressar man sig gärna igenom den då man så gärna vill möta sitt barn. Men ja, mitt bästa tips är: NJUT!

Vad är den största utmaningen som ung mamma tycker du? Och vad är den största fördelen?

– Jag ser inte mig själv som “ung” mamma då jag har precis samma förutsättningar som vilken annan mamma som helst. Jag tror att man möter samma utmaningar i föräldraskapet oavsett ålder. Alla förstagångsmammor går ju igenom i princip samma sak. Så fördelarna och nackdelarna är nog samma för mig som för någon som är dubbelt så gammal. Det är iallafall vad jag tror.

Varför tror du att du har så sjukt många (156K) följare på instagram?

– Åh, jag vet inte! Det är en ära att så många vill följa mig! Jag hoppas iallafall att det är för att de finner mig intressant och tycker att jag har fina bilder.

Varför ska man följa just din blogg?

– För att jag är öppen, ärlig och delar med mig av mitt liv och mina tankar. Jag lägger ner mycket tid på min blogg och jag brinner för att driva den framåt. Det hoppas jag ska speglas av i mina inlägg och att man ska finna någon form av inspiration genom dessa.

Vilka är dina bästa tips för att lyckas med sin Instagram? 

– Var aktiv! Gilla, kommentera och lägg upp bilder varje dag. Sprid positiv stämning omkring dig och bjud på dig själv. Följ konton som du tycker om för att finna inspiration till nya bild-idéer och inlägg. Lägg ner tid på dina bilder och försök hålla ett visst tema genom bilderna du postar. Ta hand om dina följare och försök att svara på kommentarer, hålla i tävlingar och ge någon form av respons tillbaka så ofta du kan.

Hur firar du helst jul och vad har ni för planer framåt? 

– Jag är inte så mycket för julen faktiskt, haha.. Men nu när jag har fått barn så känns den betydligt viktigare. I år kommer vi att åka upp till vår hemstad, Umeå, för att fira med nära och kära. Vi har en stor familj uppe i Norrland så det ska bli riktigt kul att få mysa med alla och njuta av god mat och trevligt sällskap.

Vad önskar du dig mest av allt i julklapp? 

– Jag önskar mig faktiskt inget alls! När det kommer till materiella saker så har jag allt jag behöver. Däremot så önskar jag mig att jag, min familj och våra nära och kära ska få vara friska, krya och lyckliga även nästa år. Det hade varit världens bästa julklapp!

Läs Gabriella Joss blogg här ››

 

Läs också

  1. Herr och fru Lagergren - möt LOPPI:s nya bloggpar